3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El desconcerto
El desconcerto
El desconcerto
El desconcerto
El desconcerto
El desconcerto

El desconcerto

  • CANCEL·LAT
  • Teatre Condal - Barcelona
28€
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

Amb el bagatge de l'experiència i a la ¿solvència contrastada" de l'espectacle Concert a Tempo de Umore, DESCONCERTO fa un pas més enllà en la dificultat, amb més moviments i acció escènica i seguint la línia d'acostar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d'una experiència única, híbrida, fruit de l'encreuament impossible del ritme i l'expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.

Això és el que ens proposen Jordi Purtí i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Tot comença quan s'obre teló i els músics són atrapats per sorpresa, a l'espera del Director d'orquestra.

Un a un van fent la seva presentació, fent una versió d'un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents. Una vegada arriba el Director s'inicia la lluita entre el seu repertori i el de l'orquestra. Amb això es van alternant les dues propostes: repertori de partitura original i repertori a partir de l'original amb variacions i improvisacions.

Hi ha una història d'amor i desamor, una lluita de virtuosisme, les quatre estacions de Vivaldi abreujades, una persecució musical i gestual, la platea que assaja, la venjança del Director a través d'un comandament... Música i humor gestual.

Un concert teatral dirigit, pensat i adequat per a tots els públics, en un espectacle recomanable tant als amants de la música com als que creuen que desconeixen els clàssics i pels quals els descobriran. Una invitació a deixar-se seduir per 13 músics-actors que interpreten un repertori musical imprescindible.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJordi Purtí
DireccióJordi Purtí
Durada75 minuts
Intèrprets:Naeon Kim / Nacho Lezcano / Natalia Klymyshyn / Cecília Burguera / David Sanmartí / Tamara Caño / Sergi Ruíz / Queralt Garcia / Carles Coll Bardés / Tigran Yeritsyan / Mónica Cruzata / Dmitry Yaroslavtsev

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Av. del Paral·lel, 91
08001 - Barcelona

Teatre Condal
Av. del Paral·lel, 91, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX