3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escuelas Pías  + Ghost Transmission + Grushenka + Perapertú · LET'S FESTIVAL 2020
Escuelas Pías  + Ghost Transmission + Grushenka + Perapertú · LET'S FESTIVAL 2020
Escuelas Pías  + Ghost Transmission + Grushenka + Perapertú · LET'S FESTIVAL 2020
Escuelas Pías  + Ghost Transmission + Grushenka + Perapertú · LET'S FESTIVAL 2020

Escuelas Pías + Ghost Transmission + Grushenka + Perapertú · LET'S FESTIVAL 2020

  • Espai Zowie - L'Hospitalet de Llobregat
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ESCUELAS PÍAS
Escuelas Pías, duo sevillà format per Cristian (abans en Blacanova) i Davis (exSundae), debutaven amb un àlbum carregat de bones melodies, malenconia, teclats, caixes de ritmes, i misteriosos paisatges ensomiadors, titulat "Nuevas Degeneraciones" on fusionaven de meravella la melenconia de The Cure, les guitarres netes al New Order, i un cert toc casolà i brut que li dóna un punt diferent a la cançó. El seu debut els va col·locar en el punt de mira de la premsa, apareixent en múltiples llistes del millor de l'any. A la fi de 2018 arribava el seu segon àlbum, "Música ligera para un funeral" un pas endavant fora de tot dubte que afermava també el seu vessant en directe.

GHOST TRANSMISSION
Ghost Transmission, des de València amb amor, van deixar molt clar des dels seus inicis el so amb el qual volien ser identificats. Els ressons de The Jesus and Mary Chain i, sobretot, de The Raveonettes, estaven més que presents en aquest debut, que alhora, sonava fresc i interessant. En el seu segon disc, editat al 2017, tornen a ser ells, a aquestes guitarres brutes i sorolloses, que s'emporten de meravella amb les melodies dolces i innocents. I ho fan igual de bé, o millor, que en el seu primer disc. A més, hi ha alguna novetat que una altra, han afegit nous elements sonors com a sintetitzadors, algun moog, caixes de ritme, o percussions digitals. Han participat en festivals com a Primavera Sound, Ladyfest, Zaragoza Pshyc Fest o Emergenzia. Realment amb els seus directes es compleix la necessitat de portar taps per a veure'ls.

GRUSHENKA
Grushenka són de Barna, i fan un pop ensomiador amb reminiscències psicodèliques i post-punk. Després de publicar 2 LPs amb El Genio Equivocado estan a punt de llançar el que serà el seu tercer treball. El seu directe és contundent, inconformista i amb altes dosis de malenconia pop.

PERAPERTÚ
Perapertú ve de Madrid amb el seu inclassificable pop, una singular mescla entre Ciutat Jardí, John Foxx i Jorge Ben, entre altres. Acaben de publicar un nou EP, produït per David Rodríguez (Els Beef, L'estrella de David), així que a més de festa estem d'estrena.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Passatge Can Polític, 13, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
08907 - L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Invitaciones limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX