3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Un pantomàquet en Madriz

Un pantomàquet en Madriz

  • CANCEL·LAT
  • Teatre Goya - Barcelona
16€
FINS AL -40%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

40% de dte. amb el codi: TOMAQUET40 vàlid per la compra d'un màxim de 4 entrades per usuari i funció. 

Com aplicar el descompte?

Selecciona els teus seients i, abans de fer el pagament, escull la tarifa "Colectivo-T". Hauràs d'introduir el codi TOMAQUET40 just abans de finalitzar la compra. I a gaudir d'una hora i mitja de riure sense parar!

***

Un Pantomàquet en Madriz és un espectacle de comèdia unipersonal escrit i protagonitzat per Toni Cano. Es tracta d'un xou a cavall entre diferents disciplines teatrals la meta de les quals és transportar-nos a un món de surrealisme, amb molt d'humor i amor. En aquest lloc replet de somriures, riures i riallades l'espectador serà partícip d'un espectacle rebel que es nega al fet que li pengin una etiqueta, ja que no és ni un monòleg a l'ús, ni un xou de neocabaret, ni un muntatge teatral ni una performance intimista; i tampoc deixa de ser res d'això. A més, la improvisació també està present en aquesta comèdia que promet connectar-nos amb la realitat més immediata a través d'uns textos hilarants.

Sota la producció de Promotora 600'NS, el Teatre Goya de Barcelona acollirà Un Pantomàquet En Madriz, amb direcció i escenografia de Toni Cano, els dissabtes del 4 de gener i al 28 de març de 2020 a les 23.00.

Toni Cano és un artista polifacètic: presentador, showman, actor, monologuista, humorista, reporter... No hi ha repte que se li resisteixi a aquest català d'ascendència andalusa amb formació tant dins com fora de les fronteres del nostre país. Ha rebut classes de prestigiosos humoristes mundialment reconeguts i ha estat capaç de plasmar totes les seves habilitats per a l'espectacle en creacions com els seus monòlegs i xous unipersonals.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Toni Cano

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

C/ Joaquín Costa, 68
08001 - Barcelona

Teatre Goya
C/ Joaquín Costa, 68, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX