3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Els pastorets de Rubí
Els pastorets de Rubí
Els pastorets de Rubí

Els pastorets de Rubí

  • Casal Popular de Rubí - Rubi
4€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Vine a gaudir dels Pastorets de Rubí! Els socis del TRESC tenen l'oportunitat d'aconseguir invitacions* per l'espectacle o bé podran comprar les entrades amb un descompte exclusiu a través de la seva pàgina web.

http://rubi.fila12.cat/Espectacle/ShowId/11420/els-pastorets---2019

La tradició de representar obres com L'Estel de Natzaret o Els Pastorets a Rubí durant les festes de Nadal s'inicià el 1924, mesos després que el Dr. Guardiet impulsés la creació de diversos grups de teatre dins del Casal Popular.

Tot i que L'Estel de Natzaret , de Ramon Pàmies, i Els Pastorets, de Josep Mª Folch i Torres són les dues obres més populars que s'han representat al Casal Popular, no han sigut les úniques. Com a exemple podem citar Camí d'estels, La reialesa de Jesús, La llum de l'establia¿ La primera representació de L'Estel de Natzaret, l'any 1924, la va fer el grup Fortitud sota la direcció artística de Ramon Bigas i la direcció musical del mestre Magí Ramentol. Els actors d'aquella primera representació van ser Ramon Bassas, Rossend Batlló, Ramon Bigas, Josep Bonhome, Francesc Catarineu, Guifré Catasús, Manuel Camps, Enric Carranza, Josep Colomer, Josep Ferrer, Joan Ferrer, Joan Giralt, Joan Martí, Leandre Solà, Pere Vallhonrat, Joan Vila i Martí Torralbas. L'obra es va representar a l'actual edifici de l'escola Nostra Senyora de Montserrat. Tots aquests actors, així com tots els actors que han fet possible les representacions de pastorets cada Nadal, van ser homenatjats el Nadal de 1999 quan es va celebrar el 75è aniversari de representacions de pastorets a Rubí.

L'estrena de Els Pastorets o l'Adveniment de l'Infant Jesús, de Josep Mª Folch i Torres es va produir el 1947 sota la direcció escènica de Ramon Bassas i direcció musical de Magí Ramentol i Josep Rusiñol.

*Per cada espectacle s'ofereixen 6. Preu de les entrades a la pàgina web: 4,00. (Preu original de les entrades a taquilla: 7,00).

Dates:

Diumenge 22 de desembre a les 18:00h.

Dissabte 28 de desembre a les 18:00h.

Diumenge 29 de desembre a les 18:00h.

Dissabte 4 de gener a les 18:00h.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

c/ Pere Esmendia, 14
08191 - Rubi

Casal Popular de Rubí
c/ Pere Esmendia, 14, 08191 Rubi

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: A les 18:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX