3/5
Sense recomanacions Interessa a  
V(b)ellesa · Invitacions

V(b)ellesa · Invitacions

  • Diumenge 8 de desembre
  • Cardedeu - Tastautors  - Cardedeu
8 €
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si tingués més avantatges i menys inconvenients¿ Si l'ànima s'apassionés, el cos s'esvalotés i les cames responguessin¿ Potser arribar a vell seria tot un progrés, una bona rematada, un final amb un petó, en lloc d'arraconar-los a la història, convertits en fantasmes amb memòria¿ Si no estigués tan fosc al girar a la cantonada o, simplement, si tots entenguéssim que tots portem un nen a sobre. Sí¿, però també un vell.

Artescena Social condueix des de fa quinze anys tallers de teatre social amb gent gran, adults i joves de Cardedeu. Gràcies a aquesta activitat, any rere any s'han desenvolupat projectes d'arts escèniques, en els quals s'ha prioritzat la participació des d'un plantejament actiu i obert a tots els grups intergeneracionals que s'han configurat en els diferents espectacles.
El treball creatiu que proposem a través de les improvisacions, les vivències, les necessitats expressades, la mateixa actualitat, les reivindicacions¿, han conformat i conformen el procés de creació i la seva posada en escena amb una visió i abast d'àmbit comunitari.
Amb aquest espectacle us proposem un recorregut per la Vellesa, vista des de totes les seves dimensions. Per donar gràcies a tot el que ens aporta la gent gran i per la responsabilitat que tenim com a societat de donar resposta als reptes que planteja aquesta etapa de la vida, per a les persones i el seu entorn.

FITXA TÈCNICA

DireccióOlga Vinyals Martori
Durada75 minuts aprox.
Intèrprets:Lucia Aldabalde Luz Casals Antonia Carreras Regina Comí Mercè  Dutren Inés Fernández Albert Fornós Anna Maria Fort  Maria Teresa Gensana Yolanda Grunvald Àngels Llobet Lola López Joana Nevado Marina Nicolàs Josan Pac Flora  Pérez Sara Pérez Cristina Pla Alícia Poveda Carles Ribes Noemí Rodríguez Maria Trabalón Pau Tutó Àgata Vives.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Sala Sarau - av. Rei En Jaume, núm. 116 / Centre Cultural de Cardedeu - AV. Rei en Jaume, 118
08440 - Cardedeu

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Diumenge 8 de desembre

Horari: A les 18:00h.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX