3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sant Jordi de Nadal 2019
Sant Jordi de Nadal 2019

Sant Jordi de Nadal 2019

  • Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre
  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
GRATUÏT
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

6a EDICIÓ DEL SANT JORDI DE NADAL DEL TRESC

L'esdeveniment literari de Nadal et permetrà gaudir durant un dia i mig de tallers, xerrades, trobades amb autors, activitats infantils, signatures de llibres, recitals, píndoles formatives i concerts relacionats amb el llibre i el món literari.

Ben aviat, descobrirem tot el cartell! De moment reserva't les dates: dissabte 30 de novembre (tot el dia) i diumenge 1 de desembre (de 10.30 a 15.30hh) l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. (obertura de portes a les 10.30h).

Un festival literari on hi haurà molts autors disposats a signar-te el llibre i que, a més, faran xerrades per amenitzar el dia acompanyats d'editors i periodistes. Tampoc faltarà la cervesa i foodtrucks perquè puguis gaudir del dia. 

Descobreix les novetats del Sant Jordi de Nadal 2019!

·         Dos dies plens de literatura, activitats i cultura!

Molts ja ho havíeu demanat en edicions anteriors i... dit i fet! Aquest any, el Sant Jordi de Nadal durarà un dia més. Els propers dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, la literatura inundarà  tots  els  racons  de  l'Antiga  Fàbrica  Estrella  Damm.

·         De Mercat del Llibre a Sant Jordi de Nadal

Canviem el nom! La Diada de Sant Jordi és una de les festes més importants de Catalunya. Barcelona s'omple de llibres, cultura, regals, botigues al carrer,... igual que el nostre mercat literari! Per això, aquest any hem volgut canviar el nom en honor a aquesta festivitat, afegint-li el toc nadalenc.

·         Trobaràs els teus autors i autores preferits

Un dels plats forts del mercat és la presència d'autors. Gairebé un centenar d'escriptors i escriptores participaran en activitats literàries per a tots els públics en una jornada gratuïta dedicada a la literatura. Comptarem amb un munt d'autors de diferents gèneres literaris que signaran els seus llibres als lectors que ho desitgin i participaran en converses temàtiques.

·         Les millors propostes d'activitats per passar el dia!

Aquesta edició s'apropa més que mai al públic familiar amb activitats infantils durant tota la jornada com tallers, conta-contes i concerts. Tampoc hi faltaran espectacles que relacionen la literatura amb altres disciplines artístiques, tallers literaris, màgia i concerts.

·         Més llibreries, més pop ups i més foodtrucks!

Tenim més dies, més activitats, més autors i autores,... tampoc no podien faltar més paradetes! En aquesta edició hem volgut ampliar l'espai per tenir més paradistes, per tal que podeu passejar i perdre-us entre llibres, regalets i una àmplia oferta gastronòmica.

Més informació AQUÍ  

Gaudeix d'un dia ple de bona literatura!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

IMPORTANT: Cal reserva prèvia per poder accedir al recinte. No es demanarà el carnet del TR3SC per poder-hi accedir. AFORAMENT LIMITAT.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo