3/5
Sense recomanacions Interessa a  
19È ANIVERSARI RAZZMATAZZ: Pip Blom + Amable + Legoteque

19È ANIVERSARI RAZZMATAZZ: Pip Blom + Amable + Legoteque

  • Razzmatazz - Barcelona
16€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pip Blom, de 22 anys i resident a Amsterdam, va començar a escriure, gravar i llançar les seves pròpies cançons amb un toc indie-pop en 2016. Aquestes primeres cançons, que simplement es van moure per la xarxa, van acumular ràpidament milers d'escoltes, la qual cosa va portar a Pip a formar una banda per a tocar-les en directe. Amb el seu germà Tender Blom en la veu d'acompanyament i a la guitarra, Darek Mercks en el baix i Gini Cameron en la bateria, i amb la pròpia Pip al capdavant amb la guitarra i cantant. Des de llavors, la banda ha realitzat més de cent concerts, passant de petits pubs al circuit de festivals europeus amb actuacions en Eurosonic Noorderslag i The Great Fuita, a més de ser convidada per Surfer Blood, Franz Ferdinand i The Breeders, a tocar en les seves diverses gires europees.

L'enèrgic programa en viu de la banda ràpidament va arribar a les oïdes de la premsa i la ràdio, amb el suport de Vice i la BBC, que va punxar les seves singles recents I Think I'm In Love i Pussycat. No està malament per a algú les primeres ambicions del qual van ser tan sols les d'escriure algunes cançons i pujar-les a la xarxa per si la gent volgués escoltar-les.

Una cosa especial li va succeir a Pip Blom a la fi de l'any passat. Van ser dotze mesos molt ocupats els que van veure el llançament del seu frenètic EP Paycheck, dos singles i el suport en directe per a bandes com The Breeders, Franz Ferdinand and Garbage. Moments abans de pujar-se a l'escenari en un Lexington esgotat, la parada de Londres en el seu debut al Regne Unit, la banda va signar amb Heavenly Recordings, la guinda a un any perfecte. El passat 31 de maig va llançar allí Boat, l'àlbum de debut que tant de temps portava somiant, convertint-se així en de les bandes de guitarres emergents més emocionants de l'escena indie pop. Boat és un llibre obert de Pip Blom, presentat a través de la seva innegable habilitat per a escriure una cançó de 3-4 minuts carregada de ganxos; instal·lant-se al teu cap i sonant en bucle dies després d'haver-les escoltat per primera vegada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX