3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Molière
Molière
Molière
Molière
Molière

Molière

  • Teatre Eòlia - Barcelona
16€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dijous 31 COL·LOQUI POSTFUNCIÓ amb la companyia

*** 

El mateix Carlo Goldoni, a les seves Memòries, explica que és el que li va fer fixar-se en la figura de Molière per tal de dedicar-li la seva primera obra en versos martelliani (alexandrins): ¿Dues anècdotes de la seva vida privada me'n van donar l'argument. L'una és el seu projectat casament amb Isabelle, que era filla de la Béjard; i l'altra la defensa del seu Tartuffe. Aquests dos fets històrics s'ajusten tan bé l'un a l'altre, que la unitat d'acció queda perfectament observada". Nosaltres, també hem aprofitat l'avinentesa per posar el Tartuf de Molière en escena. La pirueta bé s'ho val, oi?

En aquest edició, i després d'haver posat en escena amb anterioritat, peces com El Cid de Corneille, Fedra de Racine i El Despit amorós de Molière, la companyia estrena dues comèdies, una originàriament el Set-Cents francès (1667) i l'altra, el Vuit-Cents italià (1751). Encetem el FEST(I)VERS 2019 amb el Tartuf, de Jean-Baptiste Poquelin (Molière) i el tanquem amb la peça Molière, de Carlo Goldoni. Ambdues peces van ser escrites pels seus autors en versos alexandrins (la de Goldoni, en versi martelliani, per ser més precisos.)

 

Edat recomanada: +12 anys

FITXA TÈCNICA

AutoriaCarlo Goldoni
Direcció Pere Sagristà-Ollé
Durada85 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Agustí Sanllehí (Molière)/ Maria Colom (La Bejart)/ Núria Mercader (Guerrina)/ Isaac Alarcón (Leandre)/ Jaume Llagostera (Valeri)/ Núria Farrús (Floresta); Joe López (Gatamaula)/ Genís Campillo (Comte Set-ciències)/ Martí Olalla (Lesbino)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

c/Bailèn, 23
08080 - Barcelona

Teatre Eòlia
c/Bailèn, 23, 08080 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Edat recomanada: +12 anys

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX