3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sant Andreu Jazz Band
Sant Andreu Jazz Band

Sant Andreu Jazz Band

  • Teatre Poliorama - Barcelona
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La història de la Sant Andreu Jazz Band és la d'un èxit cuinat a foc lent, després de 13 anys de treball, sense presses ni ambicions. 13 anys d'il·lusió i de resultats màgics constatats en 9 discos de la Sant Andreu Jazz Band i 12 discos sorgits en el si de la col·lecció "Joan Chamorro presenta", protagonitzats per membres de la jove orquestra.

Han protagonitzat el documental "A film about kids and music" del director Ramon Tort i premiat arreu del món.

Amb un respertori de més de 200 temes treballats amb arranjaments originals d'Alfons Carrascosa, Joan Monne, Sergi Vergés..etc. Més de 60 joves entre 7 i 21 anys han passat per la SAJB i han realitzat decenes de concerts per tot el món. Ara a casa, un concert preparat per a tots els públics: petits i grans, pensat per passar-ho bé en familia.

Els menors de 3 anys, si no ocupen seient, no paguen entrada.

FITXA TÈCNICA

DireccióJoan Chamorro
Durada60 min.
Intèrprets:Koldo Munné (saxo alt)/ Nil Galgo (saxo alt i clarinet)/ Alba Esteban (saxo baríton clarinet i veu)/ Marçal Perramon (saxo tenor i clarinet)/ Joan Martí (saxos tenor alt soprano flauta travesera i veu)/ Joana Casanova (saxo alt i veu)/ Èlia Bastida (violí saxo tenor i veu)/ Sander Theuns (saxo tenor)/ Elsa Armengou (trompeta i veu)/ Víctor Carrascosa (trompeta Alba Armengou trompeta saxo alt i veu)/ Martha Vives (trompeta)/ Noa Galgo (trompeta)/ Arnau Sánchez (trombó Max)/ Tato (trombó)/ Clàudia Rostey (trombó)/ Hugo Vlach (trombo)/ Carla Motis (guitarra i veu)/ Jan Domènech (piano)/ Simon Palazzi (piano)/Ton Felices (contrabaix)/ Miquel Casanova (contrabaix)/ Pablo Ruiz (bateria i veu)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Rambla dels Estudis, 115
08002 - Barcelona

Teatre Poliorama
Rambla dels Estudis, 115, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX