3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Maridatge Enomusical · MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC 2019

Maridatge Enomusical · MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC 2019

  • Teatre Orfeó de Vic - Vic
EXCLUSIU
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MARIDATGE ENOMUSICAL AMB VINS DO PENEDÈS *

Artistes convidats: Alessio Arena + Meritxell Gené + Xavier Calvet

Dissabte 21 de setembre de 12:30h a 14:00h, a l'Orfeó de Vic.

Si una cançó et recorda a una pel·lícula, per què no hauria de recordar-te a un vi? Ens agrada fer-te jugar amb els sentits i en aquesta ocasió volem que treballis l'oïda i el gust! Perquè, si beure un vi i escoltar música ja són moments especials per si mateixos, imagina't fer-ho alhora i amb música en directe amb alguns dels artistes de l'escena musical del moment.

En Xavier Barba, sommelier, guiarà un tast de 3 vins de 3 cellers de la DO Penedès, maridats amb les cançons de 3 artistes catalans que tindrem l'honor de poder escoltar en directe.

Per acompanyar el vi, també s'oferirà un tast de productes de la Cooperativa Plana de Vic.

ALESSIO ARENA
Cantascrittore italià establert a Espanya, Alessio Arena publica a Barcelona els seus primers tres discos (un EP i dos àlbums) en els quals proposa una inèdita amalgama d'idiomes i tradicions musicals. La música d'Alessio Arena es troba entre la cançó d'art i la world music més visceral. De colpidora veu delicada, el cantor originari de l'històric Rione Sanità de Nàpols, desplega en la seva obra els paisatges invisibles d'un inèdit cançoner mediterrani.

MERITXELL GENÉ
Cantautora de Les Garrigues que ha dedicat bona part de la seva producció musical a cantar poetes d'arreu. Té un disc íntegrament dedicat a Màrius Torres 'Així t'escau la melangia' i un altre dedicat a poetes dels Països Catalans 'Branques'. Actualment, també treballa com a docent en una escola. 'Després dels esbarzers' és el seu primer poemari.

XAVIER CALVET
La música de Xavier Calvet és felicitat. Sempre ho ha estat. Ho era quan liderava Bullitt, banda entre l'indie rock, l'emo i el punk rock més melòdic amb la qual va gravar quatre discos que sempre és recomanable recuperar i revisar. I, sobretot, ho és ara, quan en solitari ha trobat definitivament les coordenades sonores per les quals conduir la seva trajectòria. Pop lluminós vernissat de so americà i aquesta agradable nostàlgia que desprenen els acords amb clau de country alternatiu.

 

 Compra d'entrades per a No socis TR3SC: https://proticketing.com/tresc/ca_ES/entradas/evento/12955 


*PLACES LIMITADES.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

C. ST PERE, 7
08500 - Vic

Teatre Orfeó de Vic
C. ST PERE, 7, 08500 Vic

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*PLACES LIMITADES

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX