3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya

39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya

  • Al costat del Mercat de Sant Antoni - Barcelona
6€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*LA RESERVA S'ACTIVARÀ DIVENDRES 13 DE SETEMBRE A LES 12:00h*

Un any més torna la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que celebra enguany la seva 39a edició. I ho fa estrenant ubicació, en un dels barris més dinàmics i actius de Barcelona, al barri de Sant Antoni, i al costat d'un dels mercats més emblemàtics de la ciutat.

La Mostra és l'aparador de les Denominacions d'Origen catalanes a Barcelona durant les festes de La Mercè; una forma interessant d'introduir nous amants en la cultura del vi. És que el vi, a més de ser un producte històric de Catalunya, amaga móns plens de saviesa que a la Mostra es poden descobrir: la vinya, el celler, el saber fer dels viticultors, enòlegs, elaboradors, sommeliers; persones que fan del vi un producte artístic, una real obra d'art que mereix ser coneguda per tots.

Acosta't a la Mostra i descobreix tot allò que hi ha darrera una ampolla de vi: els ceps, les vinyes, el celler, però també, sobretot, les persones que hi treballen, amb passió, per transmetre en el vi que elaboren un paisatge i una forma de fer. Gairebé quaranta cellers catalans vindran a Barcelona per fer-te viure el vi. ¿Mai en va, sempre en vi" és el lema de la Mostra d'enguany, una frase de qui fou director de l'INCAVI, l'enòleg i escriptor Eduard Puig Vayreda.

Sales de tast
A més de l'itinerari lliure de degustacions de vins oferts pels diferents cellers, els assistents podran aprendre i aprofundir en la cultura del vi gràcies al programa de presentacions i tasts guiats que tindran lloc a les sala de tast habilitada a la Mostra.

L'Espai Selecció
Els vins icona dels cellers participants a la Mostra tenen un lloc reservat a l'Espai Selecció, una zona on tastar i gaudir de grans vins en un entorn propici a la descoberta dels matisos. L'Espai Selecció manté l'accés diferenciat, per a preservar l'ambientació adequada que requereixen aquests vins singulars.

Gastronomia
L'espai de gastronomia estarà dirigit pel Mercat de Sant Antoni i l'associació de comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats per acompanyar els vins dels cellers presents a la Mostra.

Sostenibilitat
L'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio col·labora també amb la Mostra amb un missatge sobre la necessitat de reciclar els envasos de vidre. Ecovidrio assumeix, a més, la retirada dels envasos generats durant la celebració de la Mostra. D'aquesta manera, la Mostra vol contribuir també a conscienciar la ciutadania de la necessitat de reutilitzar i reciclar per un món sostenible.

Solidaritat
La 39a Mostra de Vins repeteix, per sisè any consecutiu, la iniciativa del barret solidari. Així, la Mostra ofereix els barrets solidaris al públic visitant, perquè els puguin adquirir mitjançant una aportació a la ONG `De Veí a veí', una entitat del barri de Sant Antoni que es dedica a fomentar la solidaritat, donar suport al veïnat en risc d'exclusió social i construir xarxa per facilitar el seu empoderament.

Si ets soci/a del Club TR3SC, pots reservar ja la teva entrada general que inclou 5 tiquets per tastos de vins i caves. La copa no està inclosa però podràs llogar-la al mateix recinte (5€ i amb un retorn de 3€).

Les entrades es recullen a l'estand de l'INCAVI a la mateixa MOSTRA, ensenyant el carnet del CLUB TR3SC. Així t'estalviaràs fer cua! Ho pots bescanviar qualsevol dels 4 dies.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Comte d'Urgell, 1
08011 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Les entrades es recullen a l'estand de l'INCAVI a la mateixa MOSTRA, ensenyant el carnet del CLUB TR3SC. Així t'estalviaràs fer cua! Ho pots bescanviar qualsevol dels 5 dies a taquilles.
L'entrada inclou: 5 tiquets tast/degustació.
No inclou copa.
Màxim dues entrades per soci.
Reserva exclusiva via web TR3SC.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX