3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Paco Ibañez- Festival Portalblau

Paco Ibañez- Festival Portalblau

  • Mac Empúries - Empúries
28€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Paco Ibáñez ha inclòs el Festival Portalblau en la gira internacional que porta a terme aquest any amb motiu del cinquanta 'aniversari del seu històric concert a l'Olympia de París. Acompanyat per Mario Mas, a la guitarra, i César Stroscio, al bandoneó, el cantautor actuarà en un espai de gran bellesa, com són les ruïnes del jaciment d'Empúries.

Convertit en llegenda viva i punt de referència per a diverses generacions, el músic ofereix un viatge a través de les cançons d'aquell moment històric de 1969 i les enllaça amb les seves noves composicions. Les seves cançons ens transporten a un espai d'amor i llibertat, un espai de resistència davant la injustícia, la violència i l'horror, un espai que reivindica l'humanisme enfront de la barbàrie del segle XXI. La seva veu i les seves cançons van acompanyar una generació reivindicativa que les va convertir en himnes que a través del temps segueixen sonant cada vegada que sorgeix un clam per la llibertat.

Amb motiu d'aquesta celebració es reedita el doble àlbum gravat en directe del concert. Paco Ibáñez a l'Olympia. Un àlbum emblemàtic, amb unes cançons que han travessat el temps i que són un símbol per a diverses generacions de resistència davant tots els poders dictatorials. Paco Ibáñez segueix sent un far per orientar-se en aquests temps d'ignomínia a escala planetària. És la raó i és la poesia en un temps de bogeria i d'oblit de la bellesa de les paraules.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

C/ Puig i Cadafalch s/n
17130 - Empúries

Mac Empúries
C/ Puig i Cadafalch s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX