3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lohengrin

Lohengrin

  • CANCEL·LAT
  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

ANUL·LACIÓ DE FUNCIONS:

El Liceu ha anul·lat totes les funcions d'aquest espectacle. Si teniu entrades comprades per aquestes dates, el teatre us farà la devolució de forma automàtica.

***

Un paisatge d'hivern. Tres mons enfrontats, a mode de cubs suspesos a l'aire. I, al centre, l'heroi provinent de qui sap on, sense nom i amb un únic destí: salvar els desvalguts, víctimes de la injustícia. Com Elsa, destinada a ser l'esposa del cavaller provinent del Monsalvat. El desvetllament de la seva identitat farà caure els homes del Brabant, tot i l'emergència d'un ordre nou.

Amb aquesta òpera, Katharina Wagner (besneta del compositor i directora del Festival de Bayreuth) debuta a Barcelona amb una de les obres més emblemàtiques (i la més romàntica) de Richard Wagner. I la primera del compositor alemany que es va estrenar a Barcelona, el 1882.

El repartiment inclou Klaus Florian Vogt, un dels tenors més aclamats arreu del món com a especialista en el repertori wagnerià, i Evelyn Herlitzius, que, després de la reeixida Elektra, torna ara com a Ortrud. Després dels èxits amb Der Ring des Nibelungen i Tristan und Isolde, Josep Pons torna a enfrontar-se des del fossat a una òpera de Richard Wagner.

Lohengrin

Òpera romàntica en tres actes. Llibret de Richard Wagner. Estrena absoluta: 28/08/1850, al Großherzogliches Hoftheater de Weimar. Estrena a Barcelona: 17/05/1882, al Teatre Principal. Estrena al Liceu: 06/03/1883. Darrera representació al Liceu: 05/09/2012 (en versió concert). Total de representacions al Liceu: 245.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaKatharina Wagner
Direcció musicalJosep Pons
Durada4h 15 min.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 19 de març al 5 d'abril de 2020

Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX