fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ballet de Moscou: El Llac dels Cignes

Ballet de Moscou: El Llac dels Cignes

  • Teatre de la Llotja - Lleida
45 €
29 €
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Què fa que El Llac dels Cignes sigui el ballet més estimat de tots els temps? La seva encisadora història recorre tota la gamma d'emocions humanes, i el consens popular s'inclina a assenyalar la música de Piotr I. Txaikovski, "el més admirat compositor de música de ballet en la tradició clàssica que mai hagi existit", com la major responsable, per estar repleta de moltes melodies molt apropiades per dansar i summament belles i agradables d'escoltar.

D'altra banda, començant per les notes del tema malenconiós i misteriós de l'oboè, que anuncia la presència de la princesa-cigne al costat del llac, els ritmes, ja siguin ràpids o lents, han inspirat (i encara inspiren) coreografies líriques, fluïdes, i fins i tot una mica dramàtiques que ofereixen una gran oportunitat de lluïment als intèrprets.

Amb els millors solistes russos que integren el Ballet de Moscou en el qual destaquen els solistes Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko sota la direcció de Timur Fayziev, en l'obra més representada de tota la història de la dansa.


I part: 60'
Descans: 20'
II part: 50'

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Avda. Tortosa, sn
25005 - Lleida

Teatre de la Llotja
Avda. Tortosa, sn, 25005 Lleida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX