Xerrada-Taller: Jaume Fàbrega i la cuina de la Costa Brava
- Cookiteca Passeig de Gràcia - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Gaudeix d'aquesta exclusiva xerrada-taller, amb la participació de Jaume Fàbrega, que ens permetrà entendre els orígens de la cuina marinera i dels "tapers", els treballadors del suro de l'Empordà. Alguns dels plats que van inventar són emblemàtics de la cuina catalana: suquets, mar i muntanya, arrossos... La cuina dels pescadors de la Costa Brava és sens dubte una de les més variades i sofisticades de la mediterrània.
Després, de la mà de Rosa María García realitzarem les següents receptes dels seus llibres:
- suquet
- fideus a la cassola
- rostit amb botifarra crua
- dremat
- degustació amb una copa de vi
Per poder disposar del descompte TR3SC, en el procés de compra cal escriure a l'apartat de cupons: CUINACOSTABRAVA.
Sobre Jaume Fàbrega
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Passeig de Gràcia 26, al costat de El Nacional
08007 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Per poder disposar del descompte TR3SC, en el procés de compra cal escriure a l'apartat de cupons: CUINACOSTABRAVA.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX