3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Eduard Iniesta i Gemma Galera · Dansàneu

Eduard Iniesta i Gemma Galera · Dansàneu

  • Església de Sant Pere de Sorpe - Sorpe
Fins a 9€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El reconegut guitarrista i compositor català presenta una nova proposta pensada ad hoc per al Dansàneu 2019, al costat de la ballarina Gemma Galera. Abans de començar l'actuació, intervenció del professor de la Universitat de Lleida, Albert Velasco.

En acabar l'espectacle, a l'esplanada de l'església de Sant Pere, tindrà lloc la 3ª edició del Tastàneu. Maridatge i gastronomia KM0 amb la participació de diversos productors locals del Pallars Sobirà. Els qui vulguin assistir només al Tastàneu, 4€ preu únic (no anticipada). Per als assistents a l'espectacle previ, l'entrada és gratuïta.

Eduard Iniesta va començar a tocar la guitarra a l'edat de 9 anys. La seva passió per els instruments de doble corda li ve de les agrupacions de corda (rondalles) catalanes i mallorquines, que tantes vegades havia escoltat de petit. Aquestes textures sonores i el seu amor per la música popular, el va portar a la sonoritat de les seves composicions, les quals acostuma a vestir amb alguns dels més de 40 instruments de Grècia, Turquia, Egipte o Portugal que toca. Llicenciat en Dret a la Universitat de Barcelona, Eduard Iniesta va portar el seu inicial període d'aprenentatge musical simultàniament amb els estudis de Dret. Durant una llarga etapa, el compositor va viatjar a països com Turquia, Grècia, Síria o Portugal per tal d'aprofundir en el coneixement dels instruments de corda autòctons. La seva música és bàsicament portuària perquè neix a Barcelona, una ciutat custodiada per un port, lloc per on li arriben les influències culturals dels països que l'envolten. Aquesta visió romàntica, propicia la seva obra plena de matisos i de colors. La proposta que presenta al Dansàneu, en col·laboració amb la ballarina Gemma Galera, és una estrena pensada per al festival aneuenc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

5, Carrer Sant Pere,ag. Sorpe, 25587 Sorpe, Lleida
25587 - Sorpe

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX