3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Rhonda
Rhonda

Rhonda

  • LA BADABADOC - Barcelona
12€
10,50€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sona la campana. Entrem a la intimitat del vestuari d'una lluitadora poc abans del seu combat. Rhonda està programada per no abaixar els braços, però en aquesta intimitat Rhonda ens obrirà el seu cor abaixant la guàrdia, lluitant contra els seus fantasmes amb les eines que la vida li ha donat: autodeterminació, intuïció i passió.

La Badabadoc continua amb la seva programació argentina oferint una obra unipersonal en la qual es barreja teatre i kickboxing. Rhonda neix del desig persona de l'actriu Jimena López d'encarar l'unipersonal com a gènere teatral, de poder combinar en una obra pròpia diferents disciplines i abordar algunes temàtiques de l'univers femení que l'inquieten. La protagonista tenia la idea de combinar l'actuació amb una disciplina marcial.

L'obra transcorre tancada en el vestuari. Tot és allà per alguna raó. L'espai recrea l'austeritat del món que habiten els esports. Conviu amb el sac de boxa, on acaben els seus cops. La taquilla, on guarda els seus objectes personals. La bàscula, que li permet saber si el seu pes és el correcte per poder realitzar la baralla. Pòsters d'antics combats, un banc típic de vestuari, guants, tovallola i una campana que sonarà cinc vegades. Cada lloc és una parada que despulla a Rhonda d'una de les seves capes. Cada lloc explica la història que la van obligar a oblidar.

FITXA TÈCNICA

DireccióDiego Recagno
Durada50'
IdiomaCastellano
Intèrprets:Jimena López

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellano

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX