3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
L'home que plantava arbres + Col·loqui
L'home que plantava arbres + Col·loqui

L'home que plantava arbres + Col·loqui

  • El Born Centre de Cultura i Memòria - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En el marc de l’Any Margalef, se celebrarà la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 5 de Barcelona). A l’acte, l’Enric Llort interpretarà una adaptació del llibre "L’home que plantava arbres", de Jean Giono.

Aquesta és la història de Elzéard Bouffier, un home de muntanya que, sense que ningú en sàpiga res decideix transformar el paisatge que l’envolta. I mentre el país es debat en Guerres Mundials, ell continua plantant arbres incansablement, fins a cobrir les muntanyes de verdor i canviar per sempre la vida de tots els habitants de la regió. És el retrat d’un personatge que testimonia l’enorme valor d’un gest senzill com és plantar una aglà i esperar que creixi. I repetir-lo milers de vegades.

L’acte també comptarà amb un col·loqui moderat per Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, on hi participaran: el Dr. Narcís Prat, catedràtic del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i la Dra. Cèlia Marrasé, biòloga marina de l’Institut de Ciències del Mar.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Pl. Comercial, 12
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX