3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Horitzons: Galopim i Pau Alabajos · Terrats en cultura

Horitzons: Galopim i Pau Alabajos · Terrats en cultura

  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
18€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Música
Barri de les Corts

Dues llengües diferents, el portuguès i el català, s'uneixen per parlar-nos en un mateix llenguatge, el més universal de tots: la música.

João Tiago Neto és una peça clau en l'escena musical emergent de la regió portuguesa de l'Algarve. L'any 2017 decideix crear el seu projecte més personal, Galopim, on reivindica el portuguès en totes les seves creacions. Galopim ens trasllada a històries ja viscudes, passant per escenes quotidianes i sense oblidar la importància de l'amor en tot allò que es fa amb un estil musical fresc i divers, com la vida dels pobles de la costa sud de Portugal, que passa del pop electrònic al low-fi més experimental.

El cantautor valencià Pau Alabajos és un dels màxims exponents de la cançó en català. Hereu dels compositors més privilegiats, la seva música transmet emocions, pensaments i un interès pel que passa al nostre voltant. El seu repertori va des de les balades més intimistes fins a la denúncia de la corrupció urbanística o els escàndols polítics i humans a València, a Catalunya i a la resta del món. Gràcies a aquest compromís, i gràcies a la seva música delicada i de qualitat, Pau Alabajos s'ha guanyat un lloc dins el panorama musical estatal.

Tots dos, Galopim i Alabajos, han treballat una proposta de producció conjunta, sota el nom d'Horitzons. Horitzons marítims o oceànics, horitzons que trenquen les geografies i que apropen l'Algarve i els Països Catalans, per fer-nos gaudir d'un espectacle íntim i únic que compartirem als Terrats en Cultura de Barcelona (20 de juliol) i al festival Açoteia de Faro (el 21 de juny). Amb la vista posada de nord a sud i de sud a nord els nostres horitzons quedaran, aquesta vegada, una mica més difuminats.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Veu i sintetitzadors: Galopim / Veu i guitarra: Pau Alabajos

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX