3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ivalva · Terrats en cultura

Ivalva · Terrats en cultura

  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
20€
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Música i Piromusical
Barri de l'Eixample

Després dels dos primers treballs, o com ells els anomenen, capítols, El Temblor (2015) i Equilibrios (2016), el passat 2018 la banda barcelonina formada per Héctor Ivalva, Àlex Nevado i Juan Pablo Galbusera va cloure la trilogia amb Capítulo 3 ¿ Otras formas de huida. Un treball que sintetitza els sons i les temàtiques que han anat sorgint al llarg de la seva trajectòria.

¿Es parla de la fugida com un acte de covardia, una fuga associada a un instint de supervivència. Les nostres altres formes de fugida són en realitat vies d'escapament per a afrontar situacions convulses en les quals la solució no sembla estar a tocar dels nostres dits. Cadascuna de les cançons és una forma d'escapar de les pors o d'allò que s'estima", ens diuen.

Ivalva ens proposa un viatge amb destí incert a través del seu projecte a tres fases sobre els cels de Barcelona, combinat amb el meravellós teló de fons dels focs artificials del Piromusical de la Mercè.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Veu i guitarra: Héctor Ivalva / Guitarra sintetitzadors i cors: Àlex Nevado / Baix: Juan Pablo Galbusera / Bateria: Sel Lee

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX