3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Litterarum: 12a Fira d'Espectacles Literaris
Litterarum: 12a Fira d'Espectacles Literaris
Litterarum: 12a Fira d'Espectacles Literaris

Litterarum: 12a Fira d'Espectacles Literaris

  • Diversos espais de Móra d'Ebre - Móra d'Ebre
Diversos
2X1
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

La 12a edició de Litterarum se celebrarà a Móra d'Ebre del 30 de maig al 2 de juny! Aquesta fira, impulsada per l'Ajuntament de Mora d'Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l'espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l'escena. Enguany programarà 34 propostes escèniques inspirades en escriptors catalans contemporanis i clàssics que es representaran al voltant d'11 espais escènics diferents repartits pel municipi.

En aquesta edició prendran un protagonisme especial l'escriptora Teresa Pàmies i el poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa, dos autors dels quals aquest 2019 se celebra el centenari dels seus naixements. Litterarum Móra d'Ebre es referma com a espai de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana mitjançant la distinció rebuda del Premi Nacional de Cultura 2019 que atorga el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). Des de la seva creació l'any 2007 ha fet créixer considerablement el nombre de creacions escèniques inspirades en la literatura i ha sabut apropar autors de les lletres catalanes de totes les èpoques, clàssics i contemporanis, a un públic més ampli.

La internacionalització de la fira, la inclusió d'espectacles de tots els territoris de parla catalana i la multidisciplinarietat artística fan d'aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. La poeta Dolors Miquel i el músic Marc Egea, els cantautors valencians Miquel Gil i Pau Alabajos i la cantant Big Mama són, només, alguns dels artistes que hi presentaran espectacle.

Tots els horaris dels espectacles i les activitats paral·leles es poden consultar en el programa de mà que es podrà descarregar a www.litterarum.cat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

Diversos espais de Móra d'Ebre

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva a taquilles les entrades amb un descompte del 2x1!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX