3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joan Rovira · MÉS QUE MÚSICA

Joan Rovira · MÉS QUE MÚSICA

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
EXCLUSIU
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Joan Rovira (Camarles, Baix Ebre, 1982) és saxofonista modern llicenciat a l'ESMUC, guitarrista, compositor i cantant, podria fer tots els papers de l'auca però ha decidit convertir-se en un dels cantautors catalans de referència, com ell mateix diu: "l'estudi i el carrer m'han portat fins aquí".

L'ebrenc fusiona els ritmes llatins amb el pop més actual en cançons carregades de lletres vitalistes que parlen de l'amistat, de l'amor, de l'esperança i de la superació personal. La seva música es caracteritza per l'optimisme i els ritmes festius capaços d'emocionar i fer ballar el públic sense parar durant els seus concerts.

Després de la seva època com a músic de carrer a Paris, Rovira ens va sorprendre amb el seu primer llançament Peix sense espina (Satélite K, 2015) amb el qual va rebre el reconeixement d'artista revelació segons els Premis Enderrock per votació popular en 2016. Un any més tard, va publicar Encara tenim temps (Satélite K, 2017), un disc que explica com el temps pot canviar l'amor i com l'amor pot condicionar el temps, va rebre el premi a millor disc d'autor als premis Enderrock 2018.

Aquest any presenta el seu tercer disc de llarga durada, Dies millors (Satélite K, 2019). En aquest nou treball Joan Rovira avança cap a l'experimentació de noves sonoritats amb la integració d'elements electrònics i l'ampliació de la seva banda, amb la qual ha preparat un potent directe.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Invitacions limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo