3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Vespre musical al Palauet Casades

Vespre musical al Palauet Casades

  • Dimecres 22 de maig
  • PALAUET CASADES - Barcelona
15€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els Vespres Musicals a les Cases Singulars són una excel·lent oportunitat per gaudir de musica i patrimoni. El projecte de col·laboració entre l'Acadèmia Gnesin de Moscou i l'ESMUC de Barcelona té l'objectiu d'ampliar les relacions entre els dos centres superiors, potenciant la formació dels seus estudiants. La proposta inclou la interpretació musical, l'intercanvi de coneixements i tradicions i l'apropament de dues cultures, la catalana i la russa, unides per la música. El projecte es centra en la música de cambra amb agrupacions formades per estudiants de l'Esmuc i l'Acadèmia Gnesin. Així, estudiants catalans viatgen a Moscou, on reben classes magistrals, visiten la ciutat, els seus museus i participen en concerts. Després, els estudiants russos venen a Barcelona i fan un programa similar.


Les Jornades Musicals ESMUC-GNESIN són un excel·lent espai per conviure i per mostrar a la societat com la música pot ser un camí d'unió, entesa i concòrdia. Compten amb un programa de masterclasses i concerts oberts al públic que tindran lloc a diferents espais de Moscou i de Barcelona. Per aquesta novena edició l'ESMUC torna a col·laborar amb les Cases Singulars: Palauet Casdes i Casa Rocamora per a la realització dels diferents concerts (el dimecres 22 i el dijous 23 de maig). També compta amb la col·laboració del Consolat General de la Federació Russa a Barcelona. L'Esmuc agraeix sincerament el recolzament d'aquestes institucions així com la seva contribució per promoure la cultura i l'educació a la nostra societat.


En aquesta edició hi participen els estudiants: Francesc Minguela (violoncel), Pablo Albarración (violí), Daniel Vidal (piano), Ksènia Kharitónova (viola), Maya Petrova (flauta), Nikita Govorov (balalaika), Pavel Mikhniuk (domra) i Aleksandr Bukin (bayan i acordió). Als concerts s'interpretaran obres de compositors russos i catalans.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Visites guiades

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

PALAUET CASADES

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX