3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rrompien · El viatge de la música gitana

Rrompien · El viatge de la música gitana

  • Teatre Akadèmia - Barcelona
22€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Rromipen" és el viatge pel mapa i el temps dels gitanos, des de l'est fins a les nostres terres, des dels seus orígens a l'Índia o Pèrsia fins a la persecució de l'holocaust i les injustes lleis que van maltractar i menysprear aquest poble fins no fa gaire. A "Rromipen" escoltarem la seva música i les paraules que persegueix i ha anat definint el destí el poble gitano. Tres músics (un contrabaix, una guitarra i un violí), dues cantaores i un narrador ens guiaran per camins on les paraules a voltes tenen soroll de pols i de dolor i, d'altres vegades, també han format part del record i imaginari de tots nosaltres.

Presentem l'espectacle acompanyat d'imatges d'aquest llarg viatge que ens permetran identificar paisatges, colors i rostres. Amb tot plegat volem formar un calidoscopi de paraules, música i imatges que ens permeti ensumar l'essència d'aquest poble. Esperem que cada un de nosaltres, siguem paio o gitana, sentim vibrar dins nostre les ressonàncies que compartim i trobem també una peça de la identitat que tots i totes compartim, encara que a vegades el més fosc de la nostra història ens hagi volgut diferenciar, separar, trencar.

FITXA TÈCNICA

AutoriaSebastián Porras Soto
DireccióEster Nadal
Durada1h 20 min.
Idiomacatalà i castellà
Intèrprets:Sebastián Porras Soto (Narrador) / Jordi Heredia (Guitarra) / Emil Bolozan (Violí) / Nenad Jovic (Contrabaix) / Cantaores: Luisa Heredia i Fefa Gómez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català i castellà

ADREÇA

c/ Buenos Aires, 49
08036 - Barcelona

Teatre Akadèmia
c/ Buenos Aires, 49, 08036 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX