fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Conversa amb Peter Sloterdijk

Conversa amb Peter Sloterdijk

  • Dijous 2 de maig | 18:30h
  • CCCB - Barcelona
3€
GRATUÏT
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Reserva

DESCRIPCIÓ

LA MIRADA DEL FILÒSOF

En un context de crisi global, en què els vells paradigmes que explicaven el món ja no serveixen per fer front a les urgències del present ni tampoc per resoldre la incertesa del futur, ens cal una mirada filosòfica que abraci la complexitat i permeti obrir noves escletxes des d'on seguir plantejant preguntes per pensar la condició humana i la nostra relació amb el món.

Peter Sloterdijk ha construït una proposta filosòfica genuïna i sòlida, no exempta de polèmiques, fonamentada en una crítica de la modernitat i del projecte de la Il·lustració. Gairebé quatre dècades després de la Crítica de la raó cínica (1983), el llibre amb què es va donar a conèixer internacionalment, Sloterdijk reflexionarà sobre alguns dels temes que ha desenvolupat a la seva vasta obra, articulada per una fenomenologia dels espais humans ¿des de la matriu materna fins al món globalitzat¿ i centrada en qüestions com la nova religiositat, la seva idea d'ètica com a antropotècnica i la necessitat d'un imperatiu absolut de dignitat i supervivència.

En aquest diàleg, Sloterdijk conversarà amb el filòsof Isidoro Reguera, gran coneixedor de la seva obra i traductor al castellà de bona part dels seus textos filosòfics.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 2 de maig, 18:30h

ADREÇA

C. Montalegre, 5
08001 - Barcelona

CCCB
C. Montalegre, 5, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dj.
02
maig
Conversa amb Peter Sloterdijk
18:30 h CCCB
Barcelona
Conversa amb Peter Sloterdijk
18:30 h CCCB - Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX