3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cirque Éloize · FESTIVAL CASTELL PERALADA 2019

Cirque Éloize · FESTIVAL CASTELL PERALADA 2019

  • Divendres, 12 de juliol
  • Auditori Parc del Castell de Peralada - Peralada
fins a 65€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nous camins per a l'art circense contemporani. Arriba per primera vegada al Festival una de les millors companyies de circ contemporani.

El Cirque Éloize fa 25 anys que uneix l'art del circ amb altres formes artístiques i també amb la tecnologia per emocionar un públic que busca un entreteniment ric en sensacions. Algunes de les seves creacions, com ara iD, Cirkopolis o Saloon, han estat aclamades per més de 3,5 milions d'espectadors i s'han interpretat més de 5.000 vegades en alguna de les 550 ciutats d'arreu del món.

Les seves interpretacions màgiques, elaborades amb artistes multidisciplinaris, barregen el circ amb la música, la dansa i la tecnologia per explicar històries captivadores d'una manera completament nova. Hotel és la història d'un lloc i els seus viatgers de pas... on Emmanuel Guillaume dona vida a la màxima del món del circ que diu ¿tot és possible". En un món art déco glamurós i intemporal, les diferents disciplines artístiques s'uneixen al voltant de les històries humanes dels personatges amb originalitat i passió sobre una base musical originada en els records d'infantesa del director i compositor musical Éloi Painchoud, inspirada pels ritmes del swing i la veu suau de Sabrina Halde.

A través d'un client de l'última planta com a narrador, coneixerem uns amants que encara no saben que estan fets l'un per l'altre, uns viatgers improbables i aquella famosa que s'aparta del camí per guanyar-se un lloc en el firmament a la vegada que revela la profunditat del seu ésser. Hotel és, doncs, la història d'un lloc, però principalment és un lloc ple d'històries.

FITXA TÈCNICA

Direcció

Emmanuel Guillaume

Duradaper determinar
Intèrprets:Andrei Anissimoiv Tuedon Ariri Una Bennett Philippe Dupuis Julius Bitterling Sabrina Halde Cooper Lee Smith Cory Marsh César Mispelon Emma Rogers Jérémy Vitupier Antonin Wicky

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Carrer del Castell, s/n 17491
17491 - Peralada

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Divendres, 12 de juliol

Horari: a les 22h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX