3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Terrenal
Terrenal
Terrenal

Terrenal

  • Divendres 29 de març
  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
22€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Terrenal aconsegueix mitjançant el perfecte acoblament de totes les seves peces -ballarins, dissenyadors, tècnics, escenografia, música, il·luminació, vestuari i producció- provocar sensacions, tan contradictòries com necessàries, per aferrar-se a una vida on l'amor i l'amistat són capaços de redimir-nos i alliberar-nos de la vora de l'abisme.

La companyia LaMov porta a escena aquest nou espectacle mitjançant l'exaltació de la plasticitat dels seus ballarins, en un exercici que mostra l'exigència de la tècnica que imposa el treball de la dansa. LaMov és una companyia de dansa que va néixer el 2008 a Saragossa sota la direcció del madrileny Víctor Jiménez. Durant aquest temps ha estrenat més d'una dotzena d'espectacles amb peces de diferents coreògrafs. Entre elles, es troben clàssics com El Cascanueces, La Bella Durmiente, La Cenicienta o El Trovador, i obres més contemporànies de coreògrafs com Itzik Galili, Sharon Fridman, Henrique Rodovalho o Francisco Lorenzo. Amb tots aquests espectacles LaMov ha estat present a Miami (EUA), França, Itàlia, Gran Bretanya o Alemanya. A Espanya ha actuat en teatres tan emblemàtics com el Teatre Campoamor d'Oviedo, el Teatre Fernán Gómez de Madrid, el Teatre Jovellanos de Gijón, al Teatre Principal de Maó, el Teatre Cervantes de Màlaga o els Auditoris de Vigo i Múrcia, entre d'altres.

FITXA TÈCNICA

DireccióVíctor Jiménez
Durada70min.
Intèrprets:Maria Sordo Mattia Furlan Elena Gil Alain Rivero Paula Rodríguez David Serrano Imanol López Jimena Martínez i Fàtima Alcántara

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Divendres 29 de març

Horari: 21:00

Horari Taquilles:
Dimecres, dijous i divendres de 17 h a 19.30 h, i una hora i mitja abans de cada espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX