3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Salvador Monzó Almirall, piano solo

Salvador Monzó Almirall, piano solo

  • Nota 79 - Barcelona
15€
35%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pianista Sitgetà nascut en el sí d'una família de músics, ha cursat els seus estudis de piano al Conservatori Professional de Música de Badalona sota el mestratge d'Assumpta Coma i Lluís Pérez Molina i al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Llorenç Rebout.

En l'àmbit internacional ha treballat amb pianistes de reconegut renom com Maria Joao Pires, Alan Weiss,Leonid Sintsev, Davitt Moroney, Monique Deschaussées, Luiz de Moura, Roberto Bravo ,Elsa Púppulo i Maria Rosa Oubiña i en el nacional amb Eulàlia Solé, Josep Maria Colom, Miquel Farré, Emmanuelle Ferrer i Narcís Bonet entre d'altres.

És Màster en pedagogía per a Escoles de Música per la UAB i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona i cal destacar la direcció i gestió del'Escola Municipal De Música Montserrat Almirall de Sitges, que porta el nom de la seva mare, durant el període 2006-2012.

Actualment és Organista titular del Santuari de Nostra Senyora del Vinyet de Sitges i Pianista de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà amb el Concert per a Piano i Orquestra nº12 en La M K. 414 de W.A.Mozart. En l'àmbit pedagògic és professor de Piano i Història de la Música a l'Escola Trémolo de Barcelona i de Cant i expresió musical al Col.legi del Teatre de Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona
08006 - Barcelona

Nota 79
Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX