3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatgem a Budapest, Viena i Praga

Viatgem a Budapest, Viena i Praga

  • Sortides: 6 de Juliol, 10 d'Agost i 14 de Setembre.
  • Promoviatges - Barcelona
1470€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Descobreix les tres joies imperials de Centre-Europa. A Budapest, la ¿perla del Danubi", t'impressionarà el seu Parlament i el monument ¿les sabates del Danubi", en record als jueus assassinats durant la Segona Guerra Mundial. Viena, la gran capital d'Àustria, està envoltada d'un suggestiu paisatge de grans parcs, boscos i verds turons. Els Palaus de Belvedere, Hofburg o Schönbrunn amb els seus espectaculars jardins et recordaran el seu passat imperial. Praga, és la ciutat més romàntica, passeja i descobreix-ne tots els secrets.Pren-te un temps per tastar la famosa cervesa txeca, prendre un cafè o gaudir de la música a qualsevol racó de la ciutat. Un viatge que no oblidaràs!

Programa del viatge:

Primer dia. Dissabte. Punts d'origen - Barcelona - Budapest
Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 6:00 hores per agafar el vol LH1817 a les 7.55 hores. Arribada a Budapest (via Munich) a les 12.45 hores (dinar no inclòs). Començarem amb la visita d'aquesta ciutat imperial. El Danubi, font d'inspiració per nombrosos artistes, separa amb la seva immensitat Buda i Pest, dos grans ciutats que avui s'uneixen per formar una de les capitals europees de major importància. Començarem amb la visita de la part baixa de la ciutat, Pest. Coneixerem l'elegant avinguda Andrassy i visitarem la monumental i imponent Plaça dels Herois. Dins del parc de la ciutat trobarem el Castell de Vajdahunyad. Visitarem el seu pati interior on podrem contemplar els diferents estils arquitectònics d'Hongria en un sol edifici. Completarem la nostra visita amb l'exterior de l'Òpera i la basílica de Sant Esteve, l'edifici religiós més gran del país. Es diu que la basílica pot albergar al seu interior més de 8.500 persones. A l'hora convinguda, trasllat al Danubius Grand Hotel 4* / Hotel Mercure Korona 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Diumenge. Budapest
Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem amb la visita d'aquesta ciutat anomenada ¿La Perla del Danubi". Dedicarem el mati a Buda, la part alta de la ciutat. Gaudirem de la visita del barri del Castell i dels monuments més interessants de la ciutat. Destaquem el Bastió dels Pescadors, monument als defensors del país, i l'Església de Mathias, una de les més belles de l'arquitectura eclèctica d'Hongria. Des del mirador de la Ciutadella defensiva gaudirem d'una excel·lent vista de la ciutat baixa i del Danubi. Dinar. A la tarda, creuarem el bonic Pont de les Cadenes que uneix les dues ciutats per visitar el Parlament de Budapest, símbol de la capital hongaresa. Aquest edifici d'estil neogòtic es un dels més bells del món i va representar al seu moment, i continua representant, la sobirania del poble hongarès. Durant el nostre recorregut coneixerem l'Escala Principal, el Gran Saló i la seva magnífica cúpula, la Sagrada Corona de Sant Esteve i les joies de la Corona Hongaresa, etc. Resta de la tarda lliure per gaudir dels acollidors carrers del centre històric. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia. Dilluns. Budapest - Szentendre i la recolzada del Danubi - Budapest
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del mati en direcció a l'antiga ciutat reial d'Exztergom, lloc rellevant en la història del país per ser la primera capital del Regne d'Hongria i on va ser coronat, l'any 1000, el primer rei, Esteve I. Seguirem cap a Visegrad des d'on gaudirem d'unes impressionants vistes del Danubi. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a la ciutat barroca de Szentendre. Dinar. Visitarem aquest petit poble amb les serves cases de color pastel, carrerons empedrats, botigues de souvenirs i passeigs vora el Danubi. Famosa per tenir l'assentament serbi més important del país, Szentendre va ser fundada pels romans al segle IV. Quan els serbis van abandonar la ciutat, van ser reemplaçats per artistes, que es van instal·lar atrets per l'aire i la llum d'una ciutat que encara compta amb una important comunitat artística. Edificis religiosos ortodoxos donen fe d'aquestes dues èpoques destacades. Visitarem una església ortodoxa. Gaudirem de temps lliure per veure l'artesania local i retorn a Budapest. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Dimarts. Budapest - Viena
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí sortirem en direcció a Viena, capital federal d'Àustria. Dinar. Aquesta tarda començarem amb la visita guiada d`aquesta Imperial ciutat. Realitzarem un recorregut panoràmic per l`avinguda Ring, amb els exteriors de l`Òpera, el Parlament, el Teatre Nacional, la Biblioteca Nacional, la ribera del Danubi i el Parc Prater, famós per la seva sínia gegant. Aquesta avinguda circular que envolta el centre de Viena, acull gran part de les obres arquitectòniques més significatives de la ciutat. Continuarem la nostra visita passejant pels carrerons del casc antic, on podrem admirar l'exterior de la catedral de Sant Esteve i els patis del Palau Imperial (Hofburg). A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Vienna Sporthotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Dimecres. Viena
Esmorzar a l'hotel. Avui completarem la nostra visita guiada de la ciutat. Visitarem el Palau Schönbrunn. Construït al segle XVII, va ser l'enorme residència d'estiu que utilitzava la família imperial. Durant el nostre recorregut coneixerem multitud de detalls interessants sobre els diferents esdeveniments que van tenir lloc al palau durant l'època en la qual la cort gaudia del seu màxim esplendor. Les habitacions, decorades amb estil rococó, criden l'atenció per la seva sumptuositat, com és el cas dels salons oficials, o per la senzillesa de les dependències que van pertànyer a Franz Joseph i l'emperadriu Elisabeth (Sissí). Algunes de les parts que criden més l'atenció del palau són la gran galeria, utilitzada per les celebracions de banquets imperials, el saló xinès circular, el saló de l'esmorzar o el saló xinès blau, que va abdicar a Carles I l'any 1918. Dinar. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a Grinzing per gaudir d'un sopar en un típic Heuriger, petits cellers on encara es fan el seu propi vi. Trasllat i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Dijous Viena - Praga
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem amb el nostre autocar cap a la República Txeca. Arribada a Praga, ciutat de somni, d'estrets i medievals carrerons, torres daurades i segles d'història i llegenda. Travessada pel riu Moldava, la ciutat està farcida de ponts que uneixen el barri de Hradcany, més conegut pel ¿barri del castell" i barri vell. Dinar. Després, començarem amb la visita guiada de Praga, capital de la República Checa i la ciutat més important de la regió de Bohèmia. Destaquem el Castell de Praga que, construït al segle IX pel príncep Borivoj va donar origen a la ciutat que avui coneixem. Es el castell més gran del món i el més important dels monuments del país. Visitarem la basílica de San Jordi, un dels monuments romànics més significatiu de la ciutat, amb la seva façana vermella i les seves belles dues torres de 41 metres d'alçada. Coneixerem també el Palau Antic que era la seu dels prínceps bohemis i que, fundat al segle XI com un primitiu palau de fusta, ha sofert canvis significatius fins assolir la seva fisonomia actual. Completarem la nostra visita amb el Carreró d'Or, un dels racons més acollidors d'aquest recinte, ocupat per casetes de colors que a d'altres temps van acollir als orfebres. Aquí va viure Franz Kafka, un dels escriptors més influents del segle XX. Temps per gaudir de les interessants botigues d'artesans. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Royal 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Divendres. Praga
Esmorzar a l'hotel. Aquest mati continuarem amb la visita guiada del Barri Jueu, Josefov, que es va originar amb la unió de les dues comunitats jueves que havien a Praga a l'Edat Mitjana. Després d'anys de discriminació, el Barri Jueu es va integrar a la ciutat al 1850. Caminarem pels tortuosos carrerons i romàntiques places fins arribar a la Ciutat Vella, Staré Mesto. Les seves places, cases i esglésies constitueixen la zona més medieval de Praga i, als seus carrers, es concentren gran part de ¿les Cent Torres". Passejarem per la Plaça de la Ciutat Vella, considerada com una de les més boniques d'Europa i on trobarem l'ajuntament amb el notable rellotge astronòmic del segle XV. Visitarem l'esplèndida església barroca de Sant Nicolau. Ens meravellarà també el Pont de Carles, decorat amb un impressionant conjunt d'estàtues. Dinar. Disposarem de la tarda lliure per gaudir dels acollidors carrers del centre històric. La millor manera de conèixer Praga es passejar sense pressa pels seus estrets carrerons i gaudir d'una bona cervesa en una de les moltes cerveseries, de producció pròpia, que omplen la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

Vuitè dia. Dissabte. Praga - Karlovy Vary - Praga
Esmorzar a l'hotel. A primera hora sortirem en el nostre autocar en direcció a l'est del país per visitar la més gran i famosa ciutat termal de la República Txeca, Karlovy Vary. Aquest centre termal va atraure figures com Beethoven, Goethe i Freud pel valor senzill i pur de les seves aigües. Les famoses dotze fonts de la ciutat ens donaran la benvinguda en un recorregut per les impressionats construccions que allotgen els grans balnearis termals. Dinar. A l'hora convinguda, retorn a Praga i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.

Novè dia. Diumenge Praga - Barcelona - Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda, trasllat fins a l'aeroport per agafar el vol LH1691 en direcció a Barcelona (via Munich) a les 13:20 hores (dinar no inclòs). Arribada a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 17:45 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
* Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa, Barcelona ¿ Budapest (via Munich), a l'anada, i Praga ¿ Barcelona (via Munich), a la tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
* Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consulteu punts de recollida de cada data).
* Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua incloses als àpats.
* Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
* Visites definides a l'itinerari com a incloses.
* Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
* Taxes aèries de 125€

* Dinar del primer i l'últim dia.
* Begudes als àpats.
* Propines als guies locals i conductor.
* Extres de caràcter personal.
* Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX