3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Aquest estiu viatja a Gal·les i sud d'Anglaterra

Aquest estiu viatja a Gal·les i sud d'Anglaterra

  • Sortides el 28/06, 23/08 i 13/09
  • Promoviatges - Barcelona
exclusiu
1925€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Gal·les fa bona la dita: ¿al pot petit hi ha la bona confitura". En el seu petit territori es concentren valls, muntanyes i penya-segats absolutament impressionants. A més de Londres, visitaràs el Sud d'Anglaterra. T'esperen llocs tan especials com Stonehenge o Bath. Aquest viatge t'encantarà!

Programa del viatge:

Primer dia. Punts d'origen ¿ Barcelona ¿ Londres
Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de Vueling de la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 10.30 hores. Sortida en el vol directe VY7826 a les 12.35 hores. Arribada prevista a Londres (Gatwick) a les 13.55 hores (dinar no inclòs). Aquesta tarda, començarem amb la visita panoràmica de la ciutat de Londres, una de les ciutats més importants del món i absolutament única. Capital d'Anglaterra i del Regne Unit, és el destí ideal per tot tipus de visitants, una ciutat diversa, acolorida, cosmopolita i enlluernadora, que compta amb una història de més de dos mil anys. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Holiday Inn Kensington High Street 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Londres
Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem amb la visita panoràmica de Londres recorrent els punts més importants de la ciutat. Visitarem els barris de Kensington, Westminster, Mayfair i Belgravia, conegut per ser un dels barris més selectes i elegants de Londres. Pararem per poder fotografiar i conèixer els exteriors del Parlament, edifici gòtic victorià que alberga les dues Cambres que composen el Parlament Britànic, l'Abadia de Westminster, lloc de coronació de tots els reis anglesos des del segle XI, el Big Ben, una de les imatges més famoses i símbol de la ciutat, el London Eye, coneguda com la Roda del Mil·lenni, el Royal Albert Hall i l'Albert Memorial. Recorrerem el ¿West End", zona de teatres, restaurants, les places de Picadilly Circus i Trafalgar Square i les àrees culturals. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita de la Torre de Londres, enorme fortificació construïda sota el regnat de Guillem I, que ha funcionat al llarg de la seva història com a residència reial, arsenal, fortalesa i presó. Aquí trobarem les Joies de la Corona, composades per corones, espases i ceptres d'incalculable valor tant material, com històric i religiós. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia. Londres ¿ Arundel ¿ Portsmouth Àrea
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap al Sud d'Anglaterra, zona de bells paisatges i una ubicació privilegiada pel comerç, sembrada de pobles encantadors que ens faran pensar que hem passat el túnel del temps. Arribada a Arundel i visita d'aquest atractiu poble dominat per la magnífica presència del seu castell normand. Situat a la Vall del riu Arun, un dels rius que corren més ràpid d'Europa, Arundel ens té reservada una història fascinant, a més d'una preciosa barreja de botigues d'artesania, joies, antiguitats i decoració. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Portsmouth, port històric situat a la costa sud d'Anglaterra, que ha sigut llar de la Reial Marina Britànica durant més de 800 anys. Visitarem els antics molls de la que va ser la base naval més important del Regne Unit. Destaquem la visita del vaixell HMS Victory, orgull de la flota britànica que va ser utilitzat durant la Guerra de la Independència dels Estats Units i la revolució francesa. L'embarcació va rebre el seu nom després de la famosa batalla de Trafalgar, en la que Lord Nelson va portar la seva tripulació a la victòria. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Holiday Inn Express Portsmouth Nord 3*/ Holiday Inn Express Southampton 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Portsmouth Àrea ¿ Stonehenge ¿ Bath ¿ Bristol
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí sortirem cap al nord en direcció a Stonehenge, un dels monuments megalítics més importants de Gran Bretanya. Visitarem aquest monument inconfusible que ha despertat, al llarg dels segles, la curiositat i la imaginació de tots els que han tingut la ocasió d'apropar-se. S'ignora la seva funció, però se suposa que podria haver funcionat com a temple religiós, monument funerari o observatori astronòmic. Dinar. Trasllat cap a Bath, situada al comtat de Somerset i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta antiga ciutat d'origen romà va ser construïda específicament per aprofitar les propietats terapèutiques de les aigües termals. Visitarem els seus Banys Romans, integrats en un conjunt arquitectònic posterior d'època medieval. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Bristol, lloc conegut pel seu ambient bohemi i la seva cultura pop que ha donat molts icones de l'art i la música moderna. Arribada a l'Hotel Mercure Bristol Holland House 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Bristol ¿ Cardiff
Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem direcció Gal·les, ¿terra de castells i llegendes". Arribada a Cardiff, la capital de Gal·les, i visita d'aquesta vibrant ciutat, caracteritzada pels seus edificis històrics, fascinants museus i arquitectura innovadora. Al cor de la ciutat trobarem el Castell de Cardiff, una de les estructures més impressionants del Regne Unit. Visitarem aquest castell medieval i palau gòtic, amb uns interiors d'estil victorià que realment ens sorprendrà. Amb una història de més de 2.000 anys, destaquem els seus espectaculars apartaments, la muralla romana exposada a la vista, l'alcàsser medieval i els refugis en temps de guerra. Dinar. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'Hotel Future Inn Cardiff 4* o similar.

Sisè dia. Cardiff ¿ Portmeirion ¿ Nord de Gal·les
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem en direcció nord i creuarem el Parc Nacional d'Snowdonia, el més gran de Gal·les, que es caracteritza pel seu paisatge verge i desert a les afores dels llacs de muntanya, envoltat d'impressionants vistes. Està considerat com una de les meravelles naturals més impressionants de Gal·les. Arribarem a Portmeirion, un somni fet realitat de l'arquitecte gal·lès Sir Clough Williams-Ellis. Es tracta d'una ciutat idíl·lica en un entorn privilegiat amb cases palatines pintades en suaus colors pastel, jardins renaixentistes plens d'estranyes plantes tropicals i plantes d'inspiració mediterrània, d'extravagants fonts esculturals, obres d'art d'estil italià, etc. Dinar. Aquesta tarda, tindrem l'oportunitat de viure l'experiència de viatjar en tren de vapor. Gaudirem d'un passeig en aquests històrics trens que ens portaran entre muntanyes, camps, frondosos boscos, salts d'aigua i llacs que ens permetran relaxar-nos amb vistes espectaculars de fons. Continuarem fins al nord de Gal·les. Arribada a l'Hotel Trearddur Bay 3* / Cymyran 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Nord de Gal·les ¿ Castell de Caernarfon ¿ Castell de Conwy ¿ Chester
Esmorzar a l'hotel. Avui tindrem una mica més de temps per descansar, ja que el dia anterior haurà sigut molt intens. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut pel Nord de Gal·les. Arribarem al Castell de Caernarfon, arquitectònicament un dels més impressionants de Gal·les. Visitarem aquesta imponent fortificació situada a l'estret de Menai, sobre una península banyada pel riu Seiont, en un important enclavament defensiu. Tot i que compleix els seu propòsit defensiu, també estava destinat a ser la residència dels reis i el cor administratiu de la regió, representant l'ostentós poder de la monarquia sobre el poble gal·lès. Aquest castell també ha sigut testimoni de diverses investidures reials, com per exemple les d'Eduard VIII i la del príncep de Gal·les, Carles d'Anglaterra. Durant el recorregut de les seves muralles i torres gaudirem de precioses vistes panoràmiques cap a l'interior de la fortalesa i cap a l'exterior, on trobarem el poble de Caernarfon i el seu gran entramat de carrers de la zona medieval. Dinar. A la tarda, seguirem cap a l'imponent Castell de Conwy. Visitarem aquest castell, també declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Construït també pel rei Eduard I, aquest castell es troba entre les millors fortificacions medievals que sobreviuen a Gran Bretanya. A l'hora convinguda, recorrerem un paisatge de turons, valls, llacs i antigues viles que ens portarà a Chester, una de les ciutats més romàntiques d'Anglaterra. Arribada a l'Hotel Mercure Chester Abbots Well 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Vuitè dia. Chester ¿ Birmingham
Esmorzar a l'hotel. Avui començarem amb una visita panoràmica de Chester. Coneixerem aquesta petita localitat, fronterera amb Gal·les, que sembla treta d'un conte pel seu bell aspecte i la tranquil·litat que en ella es respira. Amb un fort i influent passat medieval i romà, trobarem que el llegat de diverses civilitzacions està present en una ciutat repleta de llocs interessants. Destaca la seva arquitectura peculiar, ja que tant els edificis dels seus carrers principals com alguns monuments importants tenen les façanes d'entramats de fusta. Visitarem la bella Catedral normanda de Chester. Ens sorprendran les seves precioses vidrieres i el seu cor gòtic de finals del segle XIII, amb una cadirat de 1380 que està considerat com una obra artística única a Anglaterra. També coneixerem el seu bell claustre, amb el seu jardí central i racons de gran bellesa, com el refectori o la sala capitular. Dinar. Després sortirem direcció Birmingham, la segona ciutat més gran d'Anglaterra. Realitzarem la visita panoràmica d'aquesta ciutat que desborda cultura i dinamisme. Passarem i podrem veure l'exterior de la Catedral de Sant Felip, la Victoria Square, gran plaça que acull l'Ajuntament, la polèmica font ¿The River" i l'escultura dedicada a la Reina Victòria, la zona dels canals, amb els seus edificis de totxo vermell i les seves barcasses tradicionals, i l'exterior de la biblioteca, prodigi de l'arquitectura que no deixa indiferent a ningú. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Jurys Inn 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Novè dia. Birmingham ¿ Barcelona ¿ Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat fins a l'aeroport de Birmingham per sortir en el vol directe VY8753 a les 13.40 hores (dinar no inclòs). Arribada a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona prevista a les 16.50 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
* Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Vueling, Barcelona ¿ Londres, a l'anada, i Birmingham ¿ Barcelona, a la tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
* Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consulteu punts de recollida de cada data).
* Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua incloses als àpats.
* Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
* Visites definides a l'itinerari com a incloses.
* Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
* Taxes aèries de 95€
* Dinar del primer i l'últim dia.
* Begudes als àpats.
* Propines als guies locals i conductor.
* Extres de caràcter personal.
* Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX