3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cor Vivace

Cor Vivace

  • Sala la Canal - Tona
7€
50%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Cor Vivace forma part juntament amb la coral Infantil Els Picarols , Cantabile cor de noies i el Cor A Tempo, del grup coral d¿El Cercle, entitat social i cultural del popular barri de Gràcia de Barcelona.

Va començar les seves activitats musicals l¿1 d¿octubre del 2009 i es va crear per donar pas a les cantaires que per edat deixaven el cor de noies Cantabile, així com també per a poder incorporar veus masculines interessades en el món coral.

Actualment el formen més de 90 cantaires d¿una mitjana d¿edat de 39 anys. Alguns dels seus components tenen ja una llarga trajectòria coral doncs han passat per les altres dues corals que la precedeixen i altres han cantat també en diversos cors del país.

El Cor Vivace vol donar cabuda a gent interessada en treballar en una coral sense limitacions musicals amb l¿objectiu de fer un treball seriós i rigorós al mateix temps que amè i divertit.

El repertori que desenvolupa ¿principalment- és el de la música pop i moderna, estils que no estan gaire aprofundits en el món coral que ens envolta i que aporten en aquests moments més interès als cantaires que vulguin conèixer una altra manera diferent de fer música coral.

Reserva la teva entrada a través del TR3SC i paga a meitat de preu a taquilla.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Carrer Antoni Figueras, 23
08551 - Tona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX