3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sopar literari amb Sílvia Soler

Sopar literari amb Sílvia Soler

  • La Colosal - Barcelona
Exclusiu
25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SOPAR LITERARI AMB SÍLVIA SOLER

El dijous 14 de febrer serà una nit molt especial perquè podràs compartir taula, converses, lectures i opinions amb l'escriptora i periodista Sílvia Soler conversant sobre el seu darrer llibre. Allà mateix podràs comprar el seu exemplar i que l'autora el signi i te'l dediqui.

EL FIBLÓ

Era possible que aquella casa, a la qual havíem anat a parar els meus germans i jo arrossegant l'ànima i que havíem trobat tan deteriorada, com un espectre del que un dia havia estat... era possible que guardés l'ànima de les coses bones del passat que s'esborrava, l'essència dels anys lluminosos, que ens connectés amb un batec latent que encara érem a temps de recuperar?

Tres germans hereten la casa d'Alella on van créixer i decideixen anar-hi a viure. Serà el temps de la reconstrucció.

Hi havia dies que desitjava que una rierada s'ho endugués tot, les recances, els llibres del pare amb les dedicatòries, les cadires del jardí que la mare s'estimava, la noguera malalta, les abelles.


SÍLVIA SOLER

Sílvia Soler i Guasch (Figueres, 5 d'octubre de 1961) és una escriptora i periodista catalana. Es va llicenciar en ciències de la informació. Al llarg de la seva trajectòria laboral ha exercit de redactora de programes de ràdio i de col·laboradora en diferents mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i el diari Ara. Va ser guionista d'El matí de Josep Cuní de Catalunya Ràdio.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Rambla de Catalunya, 23
08007 - Barcelona

La Colosal
Rambla de Catalunya, 23, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX