fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
cAMERata · Sona Amer 2019

cAMERata · Sona Amer 2019

  • EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER - Amer
10€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Orquestra de Cambra formada per 16 músics membres de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podogreanu i amb Clara Pouvreau com a Cello Solista. Ens interpretaran obres de Tomaso Albinoni, Carl Philipp Emanuel Bach i Wolfgang Amadeus Mozart entre altres.

Ionut Podgoreanu, nascut a Romania, va iniciar les seus estudis a l'edat de onze anys a Ploiesti amb el professor Liviu Savuta. En l'any 2002 es trasllada a estudiar a l'universitat Nacional de Música de Bucarest amb el professor Lipoczi i, al any seguent, al Mozarteum de Salzburg amb el professor Hansjörg Angerer. Guanyador dels Concursos internacionals de Jeunesse Musicales (Rumanía) en 1999, Yamaha en 2003, Telfs (Austria) en 2004, Mozart (Italia) en 2006 y D. Ceccarossi (Italia) en 2007. En la seva carrera, ha estat trompa principal de diverses orquestres, entre les quals cal destacar Gustav MahlerJugendorchester, Münchner Kammerorchester i de la Haydn Orchestra de Bolzano. Actualment, i desde el 2006, es trompa solista de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceo, i desde el 2014 és professor en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Clara Pouvreau, una de les cellistes guanyadores del concurs Bach de Leipzig i una intèrpret ben coneguda pel públic del Bachcelona. Una oportunitat per gaudir de ben a prop de la sensibilitat i de la delicadesa de la seva interpretació. Descrita pels crítics com una intèrpret destacada amb gran creativitat i habilitats tècniques, Clara Pouvreau es converteix en un dels violoncel·listes francesos més destacats de la seva generació. Clara interpreta amb un violoncel Nicola Gagliano de 1730, generosament cedit per un mecenes privat i un violoncel barroc Joannes Jauck de 1742.

Aquest acte tindrà lloc a l'Església del Monestir d'Amer.

FITXA TÈCNICA

DireccióIonut Podgoreanu
Intèrprets:Clara Pouvreau cellista

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona
17170 - Amer

EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER
Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona, 17170 Amer

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX