3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Andrea Talavero, violí Bernat Bofarull, violí i viola

Andrea Talavero, violí Bernat Bofarull, violí i viola

  • Nota 79 - Barcelona
15€
35%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Jordi Cervelló ( Barcelona 1935-) és, tal com Sphor, compositor, violinista i pedagog, i aquests aspectes determinen molt la seva música, que explota tot el potencial de l'instrument a través dels diversos recursos tècnics del mateix. Divertimento I forma part del grup d¿obres que el mateix compositor anomena d¿intencionalitat pedagògica i que sorgeixen sobretot de la seva experiència com a professor i la idea de crear unes obres virtuoses en el que el compositor que coneix molt bé l¿instrument aconsegueix amb gran habilitat facilitar al màxim l¿execució a través del que ell en diu la tècnica natural.

Bernat Bofarull va iniciar-se amb el violí amb Jordi Cervelló i aquest fet la marcat durant tota la seva trajectòria. Les peçes del mestre han estat sempre en el concerts tant en format de solo, com en format cambra. L¿any 1997 es graduà a la Hogeschool voor the Kunsten of Utrecth ( Països baixos ), amb la violínista Emmy Verhey. Allà comença també a experimentar amb la viola el repertori de cambra. Enregistrà amb Sergi Alpiste els duos de Mozart l¿any 1997, des de llavors destaca la seva trajectòria en l¿àmbit cambrístic sent fundador dels grups Barcelona Collage, Quartet Mondrian i Murtra ensemble (2007-) i formant part del Qvixote Quartet.

Andrea Talavero es forma amb Bernat Bofarull a l'Escola de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet. Posteriorment es gradua al Conservatori del Liceu sota el mestratge de Dani Cubero, Kai Gleusteen, Oksana Solovieva i Gisella Curtolo. Darrerament ha col.laborat amb la GioOrquestra i el Murta Ensemble. Actualment reb classes de Joel Bardolet.

L`afinitat musical i personal els han portat a presentar aquest concert dedicat al Duo de violins & violes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona
08006 - Barcelona

Nota 79
Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX