3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Holanda i els Jardins Keukenhof

Descobreix Holanda i els Jardins Keukenhof

  • Del 26 al 31 de març
  • Promoviatges - Barcelona
exclusiu
1275€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

26 de març. Divendres

Barcelona - Amsterdam
Presentació als taulells de la companyia KLM, a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona, a les 11.00 hores. Sortida en el vol KL1670 a les 13.00 hores en direcció Amsterdam. Arribada prevista a les 15.25 hores (dinar no inclós). Ens traslladarem a la capital per realitzar la visita panoràmica on podrem veure els seus barris peculiars, el riu Amstel, la zona universitària i la dels jocs olímpics de l'any 1928. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel l'Hotel XO Couture 4* o similar, situat a tocar del Willemspark i ben comunicat amb el centre de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel. Nota: L'hotel, per política interna, no serveix begudes alcohòliques.

27 de març. Dissabte.
Amsterdam

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí gaudirem d'una visita guiada d'Amsterdam, a través de la qual passejarem pel centre històric, construït bàsicament el segle XVII. L'itinerari ens permetrà conèixer l'exterior del Teatre de Concerts, la plaça dels museus, l'Òpera/Ajuntament i els monuments més interessants. Durant la nostra visita, agafarem un vaixell per recórrer els canals d'Amsterdam, considerats Patrimoni de la Humanitat segons la llista elaborada per la Unesco. Gaudirem de les singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus impressionants museus. A l'hora convinguda, retornarem a l'hotel en transport públic acompanyats del nostre guia. Sopar i allotjament a l'hotel..

28 de març. Diumenge.
Amsterdam-
Staphorst -Giethoorn -Gran Dic -Amsterdam
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions antigues degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita podrem veure les típiques granges tradicionals de la regió decorades en colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethoorn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Farem un passeig agradable en llanxa per conèixer aquesta població. Dinar. A la tarda, retorn a Amsterdam. De camí realitzarem una parada per admirar la gran obra d'enginyeria que representa el Gran Dic i que ha permès el país de defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Sopar i allotjament a l'hotel.

29 de març. Dilluns.
Amsterdam - Zaanse Schans - Volendam - Marken - Amsterdam
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet de pescadors on alguns dels seus residents encara vesteixen amb la vestimenta tradicional. També coneixerem el procés de fabricació d'esclops i d'elaboració dels formatges holandesos en una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem en ferry a Marken, població on farem una passejada pels carrers, plens de pintoresques casetes de fusta. A l'hora convinguda, retornarem a Amsterdam. Sopar i allotjament a l'hotel.

30 de març. Dimarts.
Amsterdam - Subhasta de Flors de Aalsmeer - Keukenhof - Amsterdam

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l'hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse on trobarem el parc de Keukenhof. Podrem gaudir d'un impressionant espectacle de floració amb els seus jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a Amsterdam realitzant un recorregut a través d'una zona on acostumen a haver camps florits. Disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

31 de març. Dimecre.
Amsterdam - La Haia - Delft - Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Avui ens traslladarem fins a la Haia i, acompanyats del nostre guia, podrem veure l'exterior del Parlament Holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A continuació ens aproparem a Delft, famosa per la seva porcellana blava i ciutat bressol del pintor Vermeer. Visitarem la Royal Delft, la fàbrica reial de porcellana, on ens explicaran l'art antic de la fabricació, herència de mestres italians del segle XVI i coneixerem el centre de la ciutat. Dinar a un restaurant cèntric. A l'acabar tindrem una estona de temps lliure (per fer les últimes compres) fins l'hora convinguda pel nostre trasllat a l'aeroport d'Amsterdam. Sortida en el vol KL1681 de les 20.35 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 22.45 hores, recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
*Bitllet d'avió en classe turista de la companyia KLM Barcelona ¿ Amsterdam ¿ Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge).
*Pensió completa amb aigua inclosa als àpats.
* Allotjament i esmorzar a l'hotel definit a l'itinerari.
* Visites amb entrades incloses, segons el programa.
* Guia local i acompanyant en tot el recorregut.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge

Serveis no inclosos:
Esmorzar i dinar del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX