3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Raphaëlle - La conquesta del Pol Sud

Raphaëlle - La conquesta del Pol Sud

  • Teatre Ateneu de Tàrrega - Tàrrega
20€
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Conquesta del Pol Sud és una companyia fundada el 2010, a Barcelona, pel Carles Fernández Giua i l'Eugenio Szwarcer, des de fa tres anys, treballen en el camp del teatre documental, amb l'experiència de testimonis reals a escena.

Aprofundeixen en aquest món d'experiència humana i es documenten en el context físic i social en què aquesta experiència es va produir. D'alguna manera, acosten el teatre i la investigació periodística. Per la companyia, el viatge és part del procés de creació. Volen oferir a l'espectador una experiència sense intermediaris. Apropar-se, amb ell, a les fonts directes de fets especialment significatius en el món actual. Potser estem més envoltats de ficció del que creiem. I potser el teatre pot oferir un espai per a la realitat.

En aquesta ocasió, es pregunten sobre un mon que avança cap a la reivindicació del rol protagonista de la dona en la societat. El muntatge parla de l'experiència de Raphaëlle Pérez, del seu canvi de gènere, de la identitat, del trencament de motlles. Potser la divisió entre masculí i femení no és més que una senzilla convenció occidental?

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Pl. del Carme, 14
25300 - Tàrrega

Teatre Ateneu de Tàrrega
Pl. del Carme, 14, 25300 Tàrrega

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX