3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La ira de Narciso
La ira de Narciso

La ira de Narciso

  • Del 5 al 14 d'octubre
  • LA BADABADOC - Barcelona
fins a 16€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'estada de l'autor, Sergio Blanco, en un hotel de la ciutat de Ljubljana, és la base del relat d'aquest monòleg. El motiu del viatge és donar una conferència sobre el mite de Narcís. L'habitació 228 es transforma en l'escenari de les trobades entre l'autor i un jove actor eslovè que acaba de conèixer. La bellesa, els mites i la venjança, temes centrals de la conferència que impartirà, teixeixen un fons sobre el qual el protagonista ens explica la seva història.

La perfecció de l'hotel, del viatge i la companyia es veu enterbolida davant el descobriment d'una taca de sang al empaperat de l'habitació. Aquesta taca marca un abans i un després en els sentiments, en els pensaments i en el propi relat dels fets. Un crim violent ha tingut lloc en aquest mateix lloc i de sobte es comencen a desvetllar els macabres detalls que concerneixen a aquest assassinat.

El thriller ens guia a través d'un laberint de narració i confessió, on la solitud, la sexualitat, la mort i la bellesa tenen un lloc d'especial importància. L'autor ens guia en una barreja de realitat i irrealitat que conformen l'autoficció: capacitat de produir un relat a partir d'una vivència personal. La recerca d'un mateix en la poètica i també en la imaginació es fa tangible a través de la intriga policíaca negra.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 5 al 14 d'octubre

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX