fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Màtria
Màtria

Màtria

  • del 20 al 30 de juny
  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
20€
11€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Màtria és un viatge artístic d'amor. Com encarar la memòria familiar en un Estat forjat en l'oblit? Quin és el llegat familiar de les ferides de la Guerra Civil? I quin és el paper que juguen les nostres mares? Enrique Isart Alonso va morir afusellat pel franquisme el 14 d'agost del 1939 a Cartagena. Va deixar una carta escrita amb un missatge a la seva mare Virgínia Alonso: Madre, valor! El seu cos roman desaparegut des d'aquella data en un de tants marges en què s'ha construït la transició exemplar de l'Estat espanyol.

A través de les seves cartes i dels materials de les dones de la família, construïm un espai escènic per reivindicar la història, reapropiar-nos d'ella i generar un espai de debat col·lectiu per narrar el silenci. Des dels marges rebusquem en els marges, des de la Màtria parlem.

Màtria és un espectacle documental que parteix de la família de l'autora per parlar dels mecanismes de la memòria i de les polítiques de justícia, reparació i representació. Un espai circular, en què ens veiem les cares, per debatre sobre les narratives de l'oblit. Un desaparegut, les oblidades i la història.

FITXA TÈCNICA

Direcció Carla Rovira Pitarch
Durada70min aprox.
Idiomacatalà
Intèrprets:Marc Naya Diaz Angela Pitarch Isart Ramon Bonvehí Rosich Laura Blanch Bigas i Carla Rovira Pitarch

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 20 al 30 de juny

Horari:

de dimecres a dissabtes a les 20:30h

Diumenges a les 19hLa compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX