3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lectura de relats eròtics per Barcelona

Lectura de relats eròtics per Barcelona

  • El Molino (Pl. Bella Dorita, 99) - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LECTURA RELATS ERÒTICS D'"HISTÒRIES ÍNTIMES"

ITINERARI PREVIST

-Porta El Molino. És un cafè-concert de Barcelona, dels més reconeguts d'Europa durant bona part del segle XX i del segle XIX, i sempre ha estat considerat un espai transgressor dels límits permesos, amb una gran capacitat de crear llenguatges propis, de doble sentit, amb el mòbil de poder escapar de les censures de cada època.

-Porta Museu de l'Eròtica de Barcelona. El Museu de l'Eròtica és el primer museu d'art i cultura eròtica on es pot contemplar el desenvolupament de l'erotisme a través de diversos àmbits artístics i culturals de l'ésser humà des d'un punt de vista antropològic, arqueològic i literari, entre d'altres. El fons artístic del Museu de l'Eròtica consta de més de 800 peces de gran valor historiogràfic que comprenen un ampli ventall de cultures en la seva expressió més eròtica, tant des d'un punt de vista ritual i religiós com de caràcter lúdic, i que abasten diversos períodes de la nostra història, des de Grècia i Roma fins al 1920.

-Mural "El món neix en cada petó". Ubicat a la plaça Isidre Nonell del districte de Ciutat Vella, està constituït per 80 columnes de rajoles i 50 files, que sumen 30,4 metres quadrats --3,8 metres d'alt i 8 de llarg-- de fotografies proporcionades per la ciutadania, que s'han escollit segons el seu color i la seva densitat.

LLIBRE HISTÒRIES ÍNTIMES

Jenni Rodà, Neus Verdaguer
PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA

Tendres, divertides, insòlites, originals, sensuals, tristes, melancòliques... Les narracions eròtiques que componen aquest recull de relats són tan variades i imprevisibles com ho són les seues protagonistes. L'obra retrata les peripècies sexuals de diversos membres d'una mateixa família i ho fa amb una prosa atractiva i una perspectiva marcadament femenina. D'aquesta manera, el recull destaca per estar bastit mitjançant relats interconnectats que adopten un ritme àgil i íntim, amb un domini del llenguatge notable. Així, els relats prenen punts de vista molt diferents, tant pel que fa a l'edat de les protagonistes com a l'època en la qual se situa la història, ja que aborden situacions molt diferents. En definitiva, aquest recull de contes eròtics en femení suposa una alenada d'aire fresc en un gènere tan tipificat com la literatura eròtica.

Més INFO AQUÍ

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Rutes literàries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX