3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Myles Sanko · Festival de Música de Begur

Myles Sanko · Festival de Música de Begur

  • Centre Cultural Escoles Velles  - Begur
22€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb aquest tercer àlbum, el cantant, compositor, productor, músic, dissenyador i cinematògraf Myles Sanko afegeix un altre capítol al seu particular i intens viatge. "Just Being Me parla d'amor, esperança i política i té un tros de mi a cada part", comenta.

Artistes polifacètics de tan alt nivell són una raresa avui dia; ell mateix es defineix com un autor que es diverteix creant, el que dóna com a resultat un treball molt honest, fet a mà, signat per ell des del principi fins al final: compon i escriu les lletres, els ritmes, les melodies; la seva afició és la fotografia, dissenya les seves pròpies portades i grava i edita els videoclips.

"Just Being Me és una mirada al que vaig fer anteriorment i l'inici d'un nou viatge. Tracta tant de mi com a ésser humà, com del fet de compartir", conclou Myles Sanko. "Com a lletrista i músic tens l'instrument per compartir amb els altres, ja sigui la música gravada o a l'escenari. I com a artista, has de fer el màxim amb aquest particular do".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

Carrer Bonaventura Carreras 11
17255 - Begur

Centre Cultural Escoles Velles
Carrer Bonaventura Carreras 11, 17255 Begur

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Un cop hagis accedit al canal de venda, cal que a la pastanya on indica "Promocions disponibles" seleccionis "TRESC.CAT".

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX