fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La Fura dels Baus 'Manes' · Festival Portalblau
La Fura dels Baus 'Manes' · Festival Portalblau

La Fura dels Baus 'Manes' · Festival Portalblau

  • Sala polivalent - L'Escala
15€
30%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La reputada i mai indiferent La Fura dels Baus recupera un dels seus espectacles més reconeguts de la seva època inicial, Manes, que es podrà veure a la Sala Polivalent dins del Festival Portalblau.

En una societat deshumanitzada y motoritzada per les tecnologies, Manes recupera el clàssic llenguatge furero per impactar l'espectador y submergir-lo a la seva natura més animal. Un retorn a l'instint, a l'ésser humà, a l'animal, a la persona. L'essència més fonamental de l'home, connectant així l'espectador amb la seva naturalesa més bàsica, amb allò que el sosté.

El mateix públic, compartint espai amb actors i escenografia (tot en constant moviment), es converteix en ens actiu y part de l'espectacle: una experiència total. L'obliga, lliure de tecnologies i sofisticació, així com lluny de l'estètica superficial a què ens hem acostumat, a reflexionar sobre idees universals com el sexe, el menjar, el naixement i la mort. Un món on conviuen i es fertilitzen escenes de ritualitat i ironia, de perspectives contraposades.

Manes, una producció de teatre físic dels anys 90, va realitzar una gira de més de 240 representacions arreu del món. Ara, al 2018, es converteix en el primer revival dels 40 anys d'història de La Fura dels Baus. Quelcom insòlit, però al mateix temps necessari en els temps que corren, en què la gent tendeix a sortir del teatre tan apàtica com hi havia entrat. Teatre per a centrifugar els cervells y remoure els budells, generar vivències i sensacions.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Carrer Garrotxa, 3
17130 - L'Escala

Sala polivalent
Carrer Garrotxa, 3, 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX