3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Petitet i la seva Rumba Simfònica · Festival Portalblau

Petitet i la seva Rumba Simfònica · Festival Portalblau

  • Mar d'En Manassa - L'Escala
18€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"¿Quin gitano, quan se li mor la mare, no li promet muntar una orquestra simfònica?", pregunta Petitet a la pel·lícula Petitet (Rumba pa'ti), de Carles Bosch. Doncs ell! Aquest artista li va prometre a la seva mare que portaria la rumba catalana a grans escenaris. I ho està fent dirigint una l'orquestra unint els seus músics de rumba amb músics simfònics.

Petitet, el percussionista gitano Joan Ximénez, participa per primer cop al Festival Portalblau, a l'espectacular escenari de Mar d'en Manassa, amb un espectacle de gran format en el què s'acompanya per l'orquestra Rumba Simfònica formada per divuit membres, entre guitarres, piano, baix, percussió, seccions de corda i de metall, palmes i cors. Un espectacle que, en la seva estrena, va vendre totes les localitats al Gran Teatre del Liceu, fent emocionar i fent ballar amb aquesta proposta única i original de rumba simfònica.

Fill de qui va ser 'palmero' de Peret (Ramon el Huesos), és un autèntic personatge del barri del Raval de Barcelona, on ha viscut la rumba des del bressol. Basant-se en les seves profundes arrels musicals, amb aquest projecte pretén recuperar l'autenticitat del so de la rumba catalana i, al mateix temps, dotar a aquest gènere d'una nova sonoritat. El seu objectiu: recuperar la grandesa de la rumba, portar-la als grans escenaris i complir així la promesa que li va fer a la seva mare abans de morir.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Ronda de la Mar d'en Manassa
17130 - L'Escala

Mar d'En Manassa
Ronda de la Mar d'en Manassa , 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX