fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Red Mountain Beer Fest
Red Mountain Beer Fest
Red Mountain Beer Fest
Red Mountain Beer Fest
Red Mountain Beer Fest

Red Mountain Beer Fest

  • 16 i 17 de juny de 2018
  • Plaça de l'Ajuntament - Pobla De Segur, La
10€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

NEIX A LA POBLA DE SEGUR EL PRIMER FESTIVAL TRANSFRONTERER DE CERVESES DE MUNTANYA
Gastronomia i cervesa del Pirineu

El RED MOUNTAIN BEER FEST reuneix a la Pobla de Segur cervesers i gastronomia dels Pirineus durant el cap de setmana de Falles. Organitzat per la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i per l'Ajuntament de la Pobla, els propers dies 16 i 17 de juny, coincidint amb la baixada de Falles del municipi, se celebrarà la primera edició del Red Mountain Beer Festival, el primer festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya, que té la voluntat de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

El protagonisme de les cerveses estarà compartit amb la gastronomia. Una selecció dels millors restaurants del Pallars seran presents a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Segur amb una oferta de qualitat, singular i atractiva que serà presentada en format de tastos.

El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics i la completa programació que l'Ajuntament de Pobla ha preparat amb motiu de les Falles. Seran dos dies intensos on s'alternarà la música i les activitats tradicionals amb una atractiva oferta de menjar productes de proximitat i tastar cerveses de tot el Pirineu.

Gairebé una vintena de cerveseries ja han formalitzat la seva inscripció. Provenen de totes les comarques dels Pirineus catalans i n'hi ha una bona representació de cerveses aragoneses, basques, navarreses i franceses.

Es podran tastar diferents estils de cerveses d'alta fermentació, les anomenades "Ale", amb una gran varietat d'estils com les IPA - STOUTS - PALE ALE - PORTER - AMERICAN PALE ALE i mots més que es podran descobrir durant el Festival. N'hi haurà per a tots els gustos i per combinar amb tots els plats.

El Red Mountain Beer Fest s'iniciarà dissabte 16 de juny a les 17.30 h a la plaça de l'Ajuntament, amb l'obertura de la barra i de l'espai Kids Zone, on els nens i les nenes podran gaudir de tallers dirigits i d'un espai de joc lliure. A les 19.30 h es posarà en marxa l'espai gastronòmic, amb plats i platillos dels restaurants de la comarca. A les 20.00 h, a l'interior de la carpa, una sessió de maridatge entre cerveses de muntanya i formatges del Pallars (Formatges Vilavella i Formatge ecològic de Puigcerver). A les 20.00 h, actuació en directe del grup "República Rumbera". A les 23.00 h, els "Hey, Pachucos" i un DJ seran els encarregats de tancar la nit d'aquesta primera jornada de Red Mountain Beer Fest.

Diumenge 17 de juny, el festival es fusiona amb el tradicional programa de Falles. La jornada d'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament, amb el musical "MusicVille", a càrrec de les corals "Els raiers" i "Valldeflors¿. La Kids Zone obrirà a partir de les 12.00 h amb activitats per a totes les edats. A l'espai gastronòmic, a les 12.30 h, concert de la coral "Verge de Ribera, cor jove i la coral de la Vall Fosca"; a les 13.00 h, vermut musical i gastronomia de muntanya amb "Natros Sols"; a les 20.00 h, concert amb "Natros sols", i a les 00.30 h, ball de festa major amb el grup BOSSONAYA i DJ.

* Cada invitació inclou un pack de 10 tiquets degustació per valor de 10€.

PROGRAMACIÓ


DISSABTE 16 DE JUNY
Lloc: Pl. de l'Ajuntament
17.30h Inici del 1r RED MOUNTAIN BEER FEST. Obertura de barra
17.30h Obertura del Kids Zone, amb activitats per a totes les edats i exhibició de zumba
19.30h Obertura de l'espai gastronòmic: tapes i platillos de restaurants de la comarca
20.00h Maridatge de formatges i cerveses de muntanya. Amb formatges de Vilavella i de Puigcerver i les cerveses del Red Mountain Beer Fest
20.00h Actuació en directe de LA REPÚBLICA RUMBERA
23.00h Concert amb HEY! PACHUCOS i DJ

DIUMENGE 17 DE JUNY
Lloc: Pl. de l'Ajuntament
11.00h Musical "MusicVille" a càrrec de les corals ELS RAIERS I VALLDEFLORS 12.00h Obertura del Kids Zone, amb activitats per a totes les edats
12.30h Concert de LA CORAL VERGE DE RIBERA, COR JOVE I LA CORAL DE LA VALL FOSCA
13.00h Vermut musical i gastronomia de muntanya amb NATROS SOLS
20.00h Concert amb NATROS SOLS
00.30h Ball de festa major amb el grup BOSSONAYA i DJ

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

Plaça de l'Ajuntament

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Cada invitació inclou un pack de 10 tiquets degustació per valor de 10€.
Els tiquets s'hauran de bescanviar a la taquilla del festival.
Els tiquets són vàlids pels dos dies del festival (16 i 17 de juny).

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX