3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Aquí no paga ni Déu, el musical
Aquí no paga ni Déu, el musical

Aquí no paga ni Déu, el musical

  • del 27 de juny fins a l'1 de juliol
  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La crisi s'estén implacable entre els més humils, la fam tenalla i es fa insuportable en els barris més obrers.

Cansades d'una situació tan insostenible, les valentes dones del veïnat prenen la iniciativa i al crit d'"AQUÍ NO PAGA NI DÉU!!!" encapçalen una singular revolta assaltant els comerços de la zona. Inesperadament però la seva acció desembocarà en un hilarant esclat d'embarassos espontanis, múltiples i intercanviables que deixarà estupefactes als marits, mossos i policia.

Pot Teatre presenta Aquí no paga ni Déu  una comèdia àcida original de Dario Fo que esdevé una sàtira crítica de la societat molt pertinent en el context de la crisi mundial actual i que reflecteix els comportaments d'uns personatges extrems però molt representatius de qualsevol país desenvolupat d'avui dia.

POT Teatre és una companyia de teatre, formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o transtorn mental sever, amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia ja podem parlar de formació professional.

Tot i existir altres iniciatives similars, el projecte Famarec ha fet un pas més enllà i ha fet del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu. El projecte ha passat de ser una eina terapèutica a convertir-se en un producte cultural més dels que s'ofereixen el en circuit teatral professional de Barcelona.

FITXA TÈCNICA

AutoriaMarc Angelet
DireccióAlbert Gràcia
Durada60min aprox.
Idiomacatalà
Intèrprets:Ariadna Rallo Albert Fèrriz Ana María Martínez Fernando Moreno Sandra Martín Margarida Padrós Manuel Valdivieso Meritxell Esturo

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Contacta amb el call center del Club TR3SC trucant al 902 33 90 33

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX