3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Zoo + Ebri Knight + Goulma'k + Hellolisa · Festival In-somni
Zoo + Ebri Knight + Goulma'k + Hellolisa · Festival In-somni
Zoo + Ebri Knight + Goulma'k + Hellolisa · Festival In-somni

Zoo + Ebri Knight + Goulma'k + Hellolisa · Festival In-somni

  • LA MIRONA - Salt
18€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El nou disc de Zoo posa llum sobre la perifèria de la història, però sobretot fa pensar. La canço "La mestra", va ser escollida la millor de 2017, i Premí Cerverí. El grup de Gandia és un dels més importants per la seva fussió d'estils. Van del rap a la electrònica passant pel rock i aquest part del seu éxit juntament a les seves lletres i posicionament social.

Ebri Knight presentarà "Guerrilla", un disc que arriba en el seu millor moment. En directe arrassa allà on es va! Un disc ple d'homenatges; al poeta Miguel Hernández, a les dones, a les Brigades Internacionals, al poble Kurd, etc. Actitud punk, tradició meditarrania i celta que esclaten amb potents cançons i incendiaris concerts.

Goulamas'k és un grup de música de ska i rock occità originari de Puègserguièr, un poble a prop de Béziers. Dalt de l'escenari són un autèntic "twister" de música, so i ball. Una festa en tota regla, que es desferma encara més degut a les seves cançons extretes de la música popular i que reivindiquen la seva convicció de pertànyer a terra catalana. Són d'aquí i d'allà, com la seva música.

Hellolisa provenen de la Catalunya-Nord i són capaços de crear tot un món de cançons pop preciosistes. Una de les bandes que ben bé poden abanderar el nou pop gal. Propers a formacions com Belle & Sebastian o Teenage Fanclub o Motorama, amb dues o fins i tot tres veus a les seves files. Tres referències al mercat, tot mini Lps, i amb un "Sinking Ships" amb el que estan atraient més atenció mediàtica i de programadors. Un autèntic diamant en brut que cada dia brilla més!

Horaris:
21:30h - Obertura portes
22:00h - HELLOLISA
23:15h - GOULAMAS'K
00:30h - EBRI KNIGHT
02:30h - ZOO

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/Amnistia Internacional s/n
17190 - Salt

LA MIRONA
C/Amnistia Internacional s/n, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX