3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Panorama - Motus · Festival Grec
Panorama - Motus · Festival Grec

Panorama - Motus · Festival Grec

  • del 18 al 20 de juliol
  • Sala Hiroshima - Barcelona
fins a 18€
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€. Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte

 

Van passar per primera vegada pel festival el 2009 parlant-nos d'adolescència a X(ICS) Racconti Crudeli della Giovinezza [X.03] i l'experiència va ser tan bona que hi van tornar el 2012, amb Alexis. Una tragedia greca i Too late!, dos muntatges amb l'aleshores punyent crisi grega i la relació dels governats i els governants com a teló de fons. Uns anys després, el 2016, Enrico Casagrande i Daniela Nicolò, ànimes de la companyia, van sorprendre en el Grec 2016 amb un ric imaginari multidisciplinari en el muntatge MDLSX, que era una invitació documental a reflexionar sobre les barreres que ens autoimposem en dividir el món per sexes i en reivindicar el dret a no pertànyer-ne a cap. Ara, la companyia italiana torna al festival amb un espectacle coproduït pel Grec, Panorama. El títol, triat per l'etimologia grega de la paraula, "veure-ho tot", insisteix en aquest dret a no pertànyer, tot i que ara ho apliqui, més que al sexe, a l'origen geogràfic. Motus ens planteja la qüestió a partir d'un llegendari teatre de l'East Village de Nova York (La MaMa) on conviuen actors i actrius de les procedències més diverses que van emigrar fins allà per fer realitat un somni. Llargues entrevistes amb els intèrprets han donat origen a una dramatúrgia de Daniela Nicolò i Erik Ehn que destaca el nomadisme com un valor intrínsec de l'existència, especialment entre els artistes, contraposat a les categories fixes de nacionalitat, raça o professió a les quals sembla que tots ens hàgim d'adscriure de manera obligatòria.

Les trajectòries de cadascun dels intèrprets s'estudien i exploren per tal de plantejar qüestions universals a partir del que és personal. Tot plegat conforma una narrativa postdocumental sobre l'experiència de ser actor i ser estranger avui, elaborada mitjançant entrevistes amb els intèrprets, però també amb altres entrevistes i filmacions realitzades via Skype o bé directament als països d'origen dels actors i actrius. Tot aquest material arriba a l'espectador en un format multimèdia, gràcies a un elaborat mecanisme escènic desenvolupat pel Seoul Institute of Arts.

FITXA TÈCNICA

DireccióEnrico Casagrande, Daniela Nicolò
Durada80min aprox.
IdiomaAnglès amb sobretitulació en català
Intèrprets:Maura Nguyen Donohue John Gutierrez Valois Mickens eugene the poogene Perry Yung Zishan Ugurlu (actors i actrius de la Great Jones Repertory Company principal companyia de La MaMa)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Anglès amb sobretitulació en català

ADREÇA

Carrer de Vila i Vilà, 67
08004 - Barcelona

Sala Hiroshima
Carrer de Vila i Vilà, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 18 al 20 de juliol

Horari: 21h

Horari Taquilles: des de dues hores abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX