3/5
Sense recomanacions Interessa a  
It Dansa - D'Austràlia a l'Índia, passant per Barcelona · Festival Grec

It Dansa - D'Austràlia a l'Índia, passant per Barcelona · Festival Grec

  • 29 i 30 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
fins a 18€
EXHAURIT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€. Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte

 

La jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre celebra vint anys de vida interpretant al festival tres coreografies de noms destacats de la dansa contemporània, dues de les quals s'estrenen en l'edició d'enguany. IT Dansa va néixer l'any 1998 amb la intenció de contribuir a la professionalització dels ballarins i ballarines que havien acabat els seus estudis de dansa a l'Institut del Teatre. Vint anys després, s'ha convertit en una companyia de prestigi que ha passat pel Grec Festival de Barcelona una dotzena de vegades. Ho torna a fer l'any en què commemora el vintè aniversari i, per celebrar l'efemèride, ha triat tres peces creades per uns coreògrafs que, en alguns casos, tenen molt a veure amb l'Àsia i l'àrea del Pacífic.

Una, ja es va veure al Grec 2007 i és una peça especialment energètica i emocionant que es basa en la cultura popular. És Naked Thoughts, de Rafael Bonachela, tot un mestre en l'experimentació que, des de l'any 2008, dirigeix la Sydney Dance Company, a Austràlia. Amb aquesta coreografia, Bonachela ens proposa un viatge pels sentiments protagonitzat per vuit ballarins i ballarines. Després, dues peces que la companyia estrena enguany. La primera és The Prom, una creació de la barcelonina Lorena Noga, interpretada sobre un collage musical dels anys vuitanta. La signa una artista que potser heu vist ballant amb La Veronal o, abans, amb Gelabert-Azzopardi o Lanònima Imperial, i fins i tot a IT Dansa, on ara torna com a creadora, aprofitant l'oportunitat que la companyia de l'Institut del Teatre ofereix a joves coreògrafs.

Finalment, IT Dansa estrena enguany una coreografia d'un referent fonamental de la dansa contemporània europea amb les arrels enfonsades a l'Índia. Ens referim a Akram Khan que, a Kaash, ens presenta un espectacle de dansa pura, amb música de Nitin Sawhney basada en percussions de caràcter tribal. Serà una nova mostra del talent d'una companyia que dirigeix la ballarina i coreògrafa Catherine Allard i que, en els seus vint anys de vida, s'ha creat un repertori que inclou coreografies de Jirí Kylián, Ohad Naharin, Rui Horta, Nacho Duato o Jacopo Godani, entre d'altres.

FITXA TÈCNICA

Durada70min aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 29 i 30 de juliol

Horari: 21:30h

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX