3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El monstre del labertint · Festival Grec
El monstre del labertint · Festival Grec

El monstre del labertint · Festival Grec

  • diumenge, 15 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
fins a 30€
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades limitades a 8€. Un cop exhaurides les localitats a 8€, entrades amb un 20% de descompte

 

El projecte va ser un encàrrec de la London Symphony Orchestra (LSO), la Berliner Philharmoniker i el Festival d'Aix-en-Provence, que van demanar al compositor Jonathan Dove una creació contemporània que pogués ser representada per un repartiment mixt, amb cantants professionals i aficionats, i que deixés espai també a joves intèrprets dels diferents països on es representés. Perquè el muntatge va néixer amb la intenció que pogués tenir diferents posades en escena en països i en idiomes diversos, amb característiques pròpies en cada ocasió.

Reprenen el projecte a Barcelona els músics de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i els Cors de l'Orfeó Català, acompanyats de tres solistes i, és clar, de tot de cantaires aficionats que en les setmanes anteriors a la representació han rebut una preparació prèvia. A més, intèrprets joves i un artista de circ (Quim Girón, en el paper de Minotaure) s'afegiran a la representació al costat dels músics professionals.

Tots plegats expliquen una història senzilla: el mite de Teseu i el Minotaure. Minos, el rei de Creta, té al seu palau un laberint a l'interior del qual viu un monstre terrible, meitat home, meitat brau, que s'alimenta de carn humana. I com que Minos ha vençut Atenes en una batalla, reclama que cada any la ciutat li enviï un grup de joves per alimentar el seu monstre. Per posar fi a les sanguinàries exigències de Minos, el jove Teseu, un atenenc més, s'afegeix al grup de nois i noies destinats a ser víctimes del monstre. I en endinsar-se al laberint trobarà la manera d'acabar amb la criatura i salvar la vida dels seus companys d'aventura. Una creació d'òpera col·lectiva i participativa que posa en contacte el món professional i l'amateur i els fa participar en un muntatge escènic que té tant d'experiència artística com d'aventura humana.

 

Interpretació musical: Orfeó Català (direcció: Simon Halsey; subdirecció: Pablo Larraz), Cor Jove de l'Orfeó Català (direcció: Esteve Nabona), Cor de Noies de l'Orfeó Català (direcció: Buia Reixach), Cor Infantil de l'Orfeó Català (direcció: Glòria Coma), Cor de Mitjans de l'Orfeó Català (direcció: Glòria Fernàndez), Cor de Petits de l'Orfeó Català (direcció: Mercè Pí), Jove Orquestra Nacional de Catalunya JONC (direcció: Manel Valdivieso)

Solistes: Marc Sala (tenor), Gemma Coma-Alabert (mezzosoprano) i un baríton per confirmar

Veu en off: Lluís Homar

Interpretació: Quim Giron

Una producció del Grec Festival de Barcelona i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJonathan Dove
DireccióConstanza Brncic / Simon Halsey
Direcció musicalSimon Halsey
Durada60min aprox.
Idiomacatalà

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: diumenge, 15 de juliol

Horari: 22h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX