3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Abonament Festival IN-SOMNI 2018
Abonament Festival IN-SOMNI 2018
Abonament Festival IN-SOMNI 2018
Abonament Festival IN-SOMNI 2018
Abonament Festival IN-SOMNI 2018
Abonament Festival IN-SOMNI 2018

Abonament Festival IN-SOMNI 2018

  • Diversos Espais Girona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival IN-SOMNI Girona està de celebració. Són 15 anys programant el bo i millor de l'escena independent de casa i també de fora. Enguany arriba carregat de rock, punk, soul, blues i altres ritmes que el fan heterogeni i eclèctic com n'hi ha pocs. Una edició de les més rellevants, en que veurem des de Marky Ramone, Eli Paperboy Reed i Joana Serrat i els potents i festius concerts dels Zoo, Ebri Knight o The Picturebooks entre molts d'altres. Hey! Ho! Let's Go!

DIJOUS 7 DE JUNY
ELI PAPERBOY REED + THE WALTRAPA & CASHMAKERS
LLoc: Auditori de La Mercè | Hora: 21:30h
El músic nord-americà Eli Paperboy Reed és un dels grans del soul. Oferirà un únic concert a Catalunya, a Girona. Serà amb la High Mighty Brass Band, i per presentar el disc que han enregistrat plegats. Vens, guitarres, percussió i la gran veu d'Eli Paperboy, una festa de ritme soul, blues, rock i altres genialitats. The Waltrapa & Cashmakers, el power trio, presentarà el nou disc farcit de rock'n'roll a l'estil texà.

DIVENDRES 8 DE JUNY
MARKY RAMONE + THE PICTUREBOOKS + ROKO BANANA
LLoc: Sala La Mirona (Salt) | Hora: 21:30h
Dir Marky Ramone és dir Ramones. El bateria és una icona del punk i del mític club de Novayorkes CBGB, al Manhattan dels anys '70. Veure en Marky és sempre garantia de qualitat, diversió, punk accelerat i pogo! Tal i com ell diu; "Sense els Ramones tot hauria estat menys transgresor i la música més mediocre". The Picturebooks són un duet rock i blues saturat. Un bany de nostàlgia pels clàssics com Elmore James, Ry Cooder o Muddy Waters. El duet implanta però el seu segell original, creant una col·lecció de cançons totalment addictives, i amb un groove d'allò més infecciós!

DISSABTE 9 DE JUNY
ZOO + EBRI KNIGHT + GOULAMA'K + HELLOLISA + VALTONYC
LLoc: Sala La Mirona (Salt) | Hora: 21:30h
El nou disc de Zoo posa llum sobre la perifèria de la història, però sobretot fa pensar. La canço "La mestra", va ser escollida la millor de 2017, i Premí Cerverí. El grup de Gandia és un dels més importants per la seva fussió d'estils. Van del rap a la electrònica passant pel rock i aquest part del seu éxit juntament a les seves lletres i posicionament social. Ebri Knight presentarà "Guerrilla", un disc que arriba en el seu millor moment. En directe arrassa allà on es va! Un disc ple d'homenatges; al poeta Miguel Hernández, a les dones, a les Brigades Internacionals, al poble Kurd, etc. Actitud punk, tradició meditarrania i celta que esclaten amb potents cançons i incendiaris concerts.

DIUMENGE 10 DE JUNY
JOANA SERRAT + SMOKING BAMBINO
LLoc: Teatre de Bescanó (Bescanó) | Hora: 19:30h
Joana Serrat és l'artista més representativa de l'escena independent de casa. S'ho ha guanyat a pols i també a nivell internacional. Amb el nou disc "Dripping Springs", l'estil "americana" i la seva sensacional veu aconsegueix que, un cop més, crítica i públic reconeguin la seva vàlua. Un exemple és que ha estat la primera artista espanyola en actuar al prestigios festival Americana Fest. de Nashville (Tennessee-USA). A l'In-Somni presentarà el nou disc i una extensa mostra de la seva música i del tresor que conté cada cançó.


PROGRAMA:

DIJOUS 7 DE JUNY (Auditori de la Mercè)
21:30h - WALTRAPA & CASMAKERS
22:30h - ELI PAPERBOY REED meets High & Mighty Brass Band - Únic concert a Catalunya!

DIVENDRES 8 DE JUNY (La Mirona)
22:00h - per confirmar
23:00h - ROKO BANANA
01:00h - THE PICTUREBOOKS
02:00h - MARKY RAMONE

DISSABTE 9 DE JUNY (La Mirona)
22:00h - HELLOLISA
23:00h - VALTONYC
01:00h - GOULAMAS'K
02:00h - EBRI KNIGHT
03:00h - ZOO
04:00h - VALTONYC - (extra bonus!)

DIUMENGE 10 DE JUNY (Teatre de Bescanó)
19:30h - SMOKING BAMBINO
21:00h - JOANA SERRAT

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Consulteu programació

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Cada Regal Club inclou 2 abonaments.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX