3/5
Sense recomanacions Interessa a  
VI Pujada al castell del Montgrí · Festival ÍTACA

VI Pujada al castell del Montgrí · Festival ÍTACA

  • Castell del Montgrí - Torroella de Montgrí
13€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des del 2014, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció celebra la seva activitat inaugural amb una marxa popular reivindicativa al Castell del Montgrí. Diversos han estat els motius a reivindicar però sempre, com el mateix festival defensa any rere any, el camí a ÍTACA transita per la llibertat, la cultura i l'anhel d'un món més just, que són denominadors comuns de tots els actes celebrats en les seves primeres edicions.

Aquest any, en vista dels esdeveniments polítics a Catalunya els darrers mesos, ÍTACA organitza una pujada al Montgrí excepcional per la llibertat d'expressió i en solidaritat amb els presos polítics amb la col·laboració d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Com cada any, l'acte principal tindrà lloc dalt del Castell del Montgrí. La pujada s'iniciarà al pla de l'Ermita de Santa Caterina i els assistents aniran fins al castell on se celebraran diverses actuacions i un tast de vins multitudinari en col·laboració de la DO Empordà. Després, es baixarà al pla de nou per fer un dinar popular. Cada any prop d'un miler de persones han omplert de gom a gom el Castell del Montgrí.

Properament us presentarem la programació de la jornada i tots els detalls d'aquesta acció, però les inscripcions ja estan obertes. El preu és de 13 euros i inclou la pujada al Montgrí, les actuacions musicals, el tast de vins DO Empordà, el dinar popular i la samarreta commemorativa. Destinarem els 2 euros de gestió a la Caixa de Solidaritat contra les agressions de l'Estat.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella i l'Associació d'Amics de l'Ermita de Santa Caterina.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Castell del Montgrí

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La pujada s'iniciarà al pla de l'Ermita de Santa Caterina.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX